Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2007, 23:55   #32
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@up: No. Na prawdę to, że ważniejszy jest dla mnie mecz świadczy o tym jaki jestem nie dojrzały. Przeca to jest tylko głupi test, który nic nie zmieni. Po pierwsze wierzę w swoje umiejętności, bo wiem, że średnia jaką mam w tym roku nie przyszła z niczego. A po drugie idę do technikum - więc te kilka punktów mniej nie znaczą aż tyle, bo żeby dostać się tam nie trzeba być evul geniuszem. Jeśli próbne napisałem na 75 punktów bez przygotowania żadnego, to myślę, że normalne testy pójdą mi tak samo lub lepiej (bo teraz coś sobie powtórzę- nie dużo, ale zawsze coś). A to, że powiedziałem iż mecz jest ważniejszy to nie znaczy, że uważam, że testy nie są ważne. btw. Coś pomyliłeś. To co cytowałeś pisał inny koleś, a to o meczu pisałem ja. A swoje słowa skierowałeś do jednej osoby.

@down: Ja chcę napisać testy na minimum 70 punktów tylko dla siebie. Taki sobie cel postawiłem i przypuszczam, że bez problemu mi się uda. Oczywiście gdybym chciał iść do jakiegoś LO dobrego (Co mógłbym zrobić, bo uważam, że mam na to warunki) to bym się przykładał.

Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 22-04-2007 o 00:03.
Calen Futh jest offline   Odpowiedz z Cytatem