Cytuj:
Oryginalnie napisane przez darushu
- Bramka levelowa? a niemasz czasem przy wyjsciu z miasta bramki lvlowej? (Dla przypomnienia 1 lvle przez miasto wychodzic niemoga, chyba ze podziemią) Wiesz... najpierw sie zastanow co piszesz nim cos napiszesz..
|
Sam napisałeś że jednak da się wyjść na 1 lvlu. Ta "bramka" jest raczej po to żeby totalny newbie nie zgubił się / nie padł 5 razy na samym początku.
Cytuj:
No a powiesz mi? Dlaczego CIPsoft wprowadzilo w mino hell Apprentice'a Shenga? Powiesz mi jeszcze ze 7 lvl'e go ubija?
Tyle chce Ci powiedziec ze CIPsoft robi coraz wiecej dla rookstayerow...
|
Można powiedzieć, że jeśli Cipsoft dodaje 20 rzeczy dla PACCów i 1 rzecz dla FACCów to też robi dla FACCów coraz więcej, nie? Nie przeczę, że Sheng nie jest dla rookstayerów, ani że nie są dla nich 3 addony (w tym 1 na prawdę trudny), ale nie powiedziałbym że zbliżamy się do nowych questów na rooku czy powiększenia jego terytorium itp.
Ahh jeszcze dodam, że ze scaraba small emeraldy i small amethysty też podobno rzadko wypadają a ja huncąc na nich mam już całkiem sporo. (Długi hunt, co nie zmienia faktu że tak jest).