muzyka ma dawac dynamike, fragi sa zgrane z dzwiekiem nie z tekstem. swoja droga widze, ze z4j3biscie znasz sie na rytmach gesior - gdzie tu masz r&b albo reagge? to nawet ragga nie jest, a to, ze ziomek (uk apache) ma wokal podchodzacy pod jamajczykow nie znaczy ze robi reagge. jedno slowo pasuje? "I'm the biggest judgement(...)no violence(...)there is no escape". I co jest zlego w 'boom selekta'? to, ze nie wiesz co to znaczy? a czy to musi cokolwiek znaczyc? Przy okazji nie wiem czy zauwazyles zgranie z dropami w 'Smack my b1tch up'? zreszta muzyka to sprawa odbierana subiektywnie - ale moze powiesz mi jakie prawidla rzadza swiatem tibii i jaka MUZYKA pasuje do niej? tak na serio to powinienem doczochrac jakies rytmy sredniowieczne bo pasuja do mieczy, lukow i smokow, ajt? troche pokory czlowieczku bo jak masz na koncie 3 filmy zmontowane w vegasie i wszystkie o Tibii to jestes tylko maluczkim wannabe-moviemakerkiem, z (co gorsze) horrendalnie rozbudowanym ego i nie bardzo chce mi sie czytac twoje eseje o tym jaki jestes wspanialy 'fylmowec'. Ile juz montujesz swojego elo-filma? ja uprising zrobilem, bo mi sie pewnego wieczora nudzilo - zajelo mi to jakies 3h, lacznie ze zrzutami z .recow, a chcialbym zaznaczyc, ze to moj pierwszy fragmovie w zyciu \o/ i widze, ze jednak poswiecilem temu filmowi jakies 2 h za malo i zmuszon przez to jestem pisac tego przydlugawego posta ^.- teraz przynajmniej wiem, ze zeby sie bardziej podobalo wystarczy 'popularna' muzyka, troche wiecej zoomow i... tyle? aha jeszcze jakies profesjonalne intro i outro by sie przydalo ;]
pozdrowki
edit. zauwazylem, ze napisales, ze film robisz 2 miechy? ŁAŁAŁIŁA czlowieku =o. pamietaj, ze przerost formy nad trescia tez nie sluzy niczemu
Ostatnio edytowany przez spiderness - 22-04-2007 o 15:44.
|