Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2007, 15:42   #149
NarroweQ
Zbanowany

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: 71

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narrow
Profesja: Knight
Gildia: Avis
Świat: Furora
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez murarz89 Pokaż post
Stary sam zaczynasz klotnie bo ja tylko napisalem ze jest fajna bo jest i napisalem do kapuchy ze by ja zaruchal bo to taka prawda a ty mi tu na mnie najezdzasz o 13 letnich dzieciakach (mam 17 lat) a nawet co ja takiego zlego napisalem ze przez to bede 40-letnim prawiczkiem przeciez kazdy normalny chlopak bez wzgledu na wiek np od 13-25 lat widzi fajna panienke to pierwsze jego slowa to "ale zajebista ruchalbym ja caly dzien"czy cos w tym stylu a to ze ty jakis romantyk i "sex po slubie" to twoja sprawa
(juz wiecej nie bede pisal bez wzgledu jak ktos mnie zjedzie bo znowu sie zacznie spamowanie pojawia sie eloelo ziomki i wogole wystarczy ze w tym poscie wyrazilem swoja opinie)
Nie chodzi mi o "sex po ślubie" ale o szacunek dla płci pięknej. I nie traktowanie jej przedmiotowo, "zaruchać" to ty se możesz ciasto z bitą śmietaną, jak w American Pie. A to że w wieku lat 17 w stosunku do kobiet używasz takiego słownictwa to wcale nie powód do dumy. Albo jesteś jeszcze bardzo niedojrzały psychicznie (może za dużo tibii?) albo burak, innej opcji nie ma
NarroweQ jest offline