Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2007, 16:31   #211
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawelan Pokaż post
Sam napisałeś że jednak da się wyjść na 1 lvlu. Ta "bramka" jest raczej po to żeby totalny newbie nie zgubił się / nie padł 5 razy na samym początku.
Zycze Ci powodzenia, w przejsciu tunelem ktorym mozna ominac bramke lvlową. A tak czy siak... i tak juz podwazyles swe bledne zdanie, ze na rooku niema bramki lvlowej... wiec teraz niewciskaj nam wiekszych pierdół...

Cytuj:
Można powiedzieć, że jeśli Cipsoft dodaje 20 rzeczy dla PACCów i 1 rzecz dla FACCów to też robi dla FACCów coraz więcej, nie? Nie przeczę, że Sheng nie jest dla rookstayerów, ani że nie są dla nich 3 addony (w tym 1 na prawdę trudny), ale nie powiedziałbym że zbliżamy się do nowych questów na rooku czy powiększenia jego terytorium itp.
wymien mi te 20 rzeczy ktore CIPsoft na tym update dal dla PACC... powodzenia. No i jak nieprzeczysz w addony i Shenga, to po co zamieszczasz posta, mowiacego o tym ze CIPsoftowi niezalezy wogole na rookstayerow, chociaz wiesz... ze ost. robi dla nich coraz wiecej.

Cytuj:
Ahh jeszcze dodam, że ze scaraba small emeraldy i small amethysty też podobno rzadko wypadają a ja huncąc na nich mam już całkiem sporo. (Długi hunt, co nie zmienia faktu że tak jest).
Tak tak, ale to jest rook... i myslisz ze amazonki by sie tak fajnie bilo na rooku, jak scaraby na mainie? smieszne...

n/c

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem