Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2004, 23:44   #10
Sadamq
Użytkownik Forum

Sadamq's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2004

Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
SADAMQ - ja nie jestem n00b'em w tibiipogadajmy może o naszych postaciach. I w dodatku ty powinieneś się uczyć programowania, bo widze ze ty sie bawisz programikami jak rmk2 - NACISNIJ_PRZECIAGNIJ!
Z komentuję twój dopisek. Wybacz ale gdybyś choć trochę znał się na programowaniu nie gadał byś bzdór w stylu delphi jest najlepsze! Wiesz co to delphi ? Język programowania podobny w większym stopniu an Borland C++ Builder, tyle że z troche przyjemniejszą składnią. Nie będe się z tobą kłócił co jest lepsze, ale napewno powiesz że niemam racji , że c++ to shit, że pascal był pierwszy itepe. Sorry-man, ale c++ zostało opracowane 5 lat wcześniej, i od początku biło na głowę przyszłe " Gófno " pod względem kody, szybkości i wydajności. Co do programów w stylu rm2k i tgf. Według twoich posów widać że nawet nie wiesz co piszesz. Wiele rzeczy w tych programach trzeba pisać odręcznie, za pomocą komend i skryptów. Gdyby cię to interesowało jest równierz program Game Maker, posiadający własny język skryptowy, napisany przez magistra informatyki Marka Overmasa. W tym programie można budować gry rpg, z taką łatwością jak łączy się klocki lego ze sobą. Tyle że trzeba znać podstawy j. angielskiego, i mieć chęci i mocne palce. Czego ty akurat nie posiadasz. Co do mnie, i tego że tworze w rmk2. Akurat teraz zagłębiam się w skłądniki BCB i GML. OStatnio zająłem się php min. Stosowaniem zabezpieczeń na stronach, i operowanie na plikach tekstowych. Zapewne nawet nie wiesz połowy z tego co pisze i wątpie abyś w ogóle przeczytał ten post w całości. Jednak dodam to jeszcze jedno zdanie. Jeżeli się nie znasz to się nie odzywaj, ponieważ jescze bardziej się ośmieszysz, tak jak to zaprezentowałeś w tym temacie...

Sorry za błędy, jednak jestem świeżo po formacie i nie posiadam tymczasowo worda. Uprzejmie przepraszam moderatorów i userów za utrudności w czytaniu postu...
Magic : x
Sadamq jest offline