Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2007, 18:50   #28
Elizium
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Hmm...
Profesja: Knight
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
Adres Jabbera do Elizium
Domyślny zapach historii

Hmm.... no więc tak... wojna na Antice jest arcyciekawą sprawą. Chyba tylko dwarfy pamiętają jej początek. I chyba tylko dwarfy znają cały jej sens. Znam historię od mniej więcej połowy 2004 więc nie wiem co było wcześniej. Udało mi się tylko wyczytać to i tamto. Ale przez ostatni rok śledzę wojnę na bieżąco. Zaczęło się znowu dziać ostro mniej więcej w kwietniu ubiegłego roku czyli dokładnie rok temu. Przez ten rok sytuacja wyglądała mniej więcej tak:

Edit: udało mi się znaleźć w archiwach, że:
Pierwotnie Alliance to: Mercenarys + Red Rose + Followers of the White Dragon +Valheru + Fontaneda Army + Nuevos Corsarios + Messiahs of Bedlam
Pierwotnie Dark Side to: Black Dragons + Rising Phoenix + Cult of the Black Prophecy + Riders of Perdition

na początku było:..........Alliance(Alliance) vs Dark Side(Dark Side)
następnie:........Black Dragons(Dark Side) vs Dark Side(Dark Side + Alliance)
potem:...Sick and Twisted(Black Dragons) vs Black Dragons(Black Dragons)
a teraz:. Sick and Twisted(Black Dragons) vs cała Antica - Legio Libertatis(Black Dragons + Dark Side + Alliance + reszta)

Na czarno jest nazwa walczącej strony, a w nawiasie pochodzenie, czyli skąd wywodziła się większość).
Jeżeli ktoś jest w stanie złapać cały sens tego to gratuluję.

Btw: Bardzo fajny temat. Nareszcie powstał. Dawno juz trzeba było coś takiego zrobić.

Ostatnio edytowany przez Elizium - 22-04-2007 o 19:34.
Elizium jest offline   Odpowiedz z Cytatem