Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2007, 04:49   #183
Smerfu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tarinek Pokaż post
HAHAHAAHAH Smerf jaki ty jestes załosny to poezja. Nic nie pokazałes w tej girce tylko to ze potrafisz nastawic farme makerow i jeszcze do mnie mowisz ze siedze przy tej gierce tyle h? HAHA wy*******aj do swojego taboru cyganskiego i tam sie pucuj.

Moge ci tylko powiedziec ze takim sposobem wojny nie wygracie. Hmm w sumie juz ja przegraliscie.

Nawiasem:
UWAGA! BEZPRAWNE UZYSKANIE INFORMACJI, NARUSZENIE INTEGRALNOŚCI KOMPUTEROWEGO ZAPISU DANYCH, PODSŁUCH I SABOTAŻ KOMPUTEROWY, USZKODZENIE, USUNIĘCIE, ZMIANA DANYCH, A TAKŻE ZAPOZNANIE SIĘ Z TREŚCIą BEZPRAWNIE UZYSKANYCH INFORMACJI JEST KARALNE ZGODNIE Z ART.267 § 1 K.K. ART.267§ 2ART.268 § K.K. ART.269 K.K.
W zupelnosci wystarcza mi to ze na tym serwie zrobilem jako pierwszy 100 eldera, to ze jestem najwyzszym niesharowanym charem i to ze obecnie na tibii i paru innym gierkach robie taka kase jakiej ty w zyciu nie widziales

A co do tych prawnych paragrafow to pinguje Cie ktos z serwera oddalonego o pare tysiecy kilometrow a nie biedny smerfik ktory nie ma pojecia o grze btw kiedy idziesz po blessy? moze znowu zdazy sie wypadek przy pracy

Ostatnio edytowany przez Smerfu - 23-04-2007 o 04:54.
Smerfu jest offline