Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2007, 08:55   #186
Grimp
Użytkownik Forum

Grimp's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków

Świat: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerfu Pokaż post
W zupelnosci wystarcza mi to ze na tym serwie zrobilem jako pierwszy 100 eldera, to ze jestem najwyzszym niesharowanym charem i to ze obecnie na tibii i paru innym gierkach robie taka kase jakiej ty w zyciu nie widziales
James Caros właśnie przyznałeś, iż Taifun Devilry, Spaaw, Czipsu, Fenix'Gru, Laen Loys, Yubov, Ymy, Yakapushi Mastah, Charonsi, Has'ek, Sharują !!

Następnym razem weź pomyśl zanim coś napiszesz, bo Twoi "koledzy" długo już starają się wyplątąć z takich zarzutów, szczególnie na www.tibia.com.

Ja bym nawet rzekł, iż jesteś mega-anty-sharerem, wkońcu nie na każdego przypadaja 3 farmy druidów. I prawda jest taka, że gdybyś nie miał tej swojej smiesznej farmy na furorce to byś tym Jamesem jako pierwszy 100 ed nie zrobił, więć stfu bo tak czy siak oszukiwałeś.

I nie pisz teraz że jestem cyniczny, bo ja nigdy nie oszukiwałem (no może lighthack własnej roboty), ani że nie mam takiego levelu, bo mam wyższy od Jamesa, a nie długo wyższy i od Jamesa i Jamesiq razem wziętych.

tak btw. Smerfu nie pisz o rzeczach o których nie masz zielonego pojęcia, ani nie przypisuj sobie zasług.

Ostatnio edytowany przez Grimp - 23-04-2007 o 08:57.
Grimp jest offline