Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2007, 12:58   #87
Onori
Użytkownik Forum

Onori's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
a nawet maturalny
Tak, tak - tylko to właśnie od matury zależy czy pójdziesz na studia, chodź i tak egzaminy zawodowe to gorszy syf... przy oblaniu nie ma jak to mieć rok w 4 litery.

Cytuj:
Jutro mam zamiar powtórzyć sobie najważniejsze rzeczy z części humanistycznej
Humanistyczny test to pestka, pytania zamkniete to coś pięknego a w otwartych zawsze da się coś nabajerować

Cytuj:
W gimnazjum już nieco jest. 3/4 wzorów z fizyki nie pamiętam, a pewnie 'coś' się z fizyki trafi
Spokojnie miałem to samo... ale jakoś sobie człowiek radzi, w razie czego od czego są znajomi? Egzaminatorzy, aż tak strasznie nie pilnują (jak pisałem część humanistyczną miałem dziwne wrażenie, że jedna "miła" pani czegoś ode mnie chce cały czas się uśmiachała ), więc jak się zapomni jakiegoś wzorku można prosić o pomoc.

Jako absolwent gimnazium, moge jedynie powiedzieć, że w tych testach najlepsze jest to, że pisze się je tylko przez 2 dni , a tak prawde mówiąc nie ma się czego bać... strach jedynie pogarsza sytuacje - jeśli nie dostaniecie się do tej szkoły pójdziecie do innej na tym świat się nie kończy. Coż trzymam kciuki (tyle będe miał do roboty na JP i PP). Dla pocieszenia dodam: "Za 3/4 lata będziecie pisać mature "