Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2007, 14:44   #729
Aladar
Użytkownik Forum

Aladar's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2007
Lokacja: jeszcze w domu :P

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Amera
Skille: ROSNĄ!!
Poziom mag.: 4
Aladar ma numer GG 6919968
Pergamin

Dzięki!
Mimo wszystko z żołnierzykami nie tłukłem się na dystans ale w zwarciu, nie wiem czemu, ale moja (jedna z wielu ) hipotez jest taka, że - co było już mówione o poziomie trudności - istnieje takie coś w tibii ale to my sami go sobie ustalamy porywając się na różne potworki przykładem mogą być szczury! Poziom trudności bardzo, bardzo niski, smoki - pziom raczej wyśrubowany (wszystko jednak zależy od poziomów umiejętności naszej postaci, ilości hp, epp, ml, itd, etc, etc...), za poziom trudności można też uznać ustawienia potworków np ich (teraz mówię o silniku gry) skille - apy- tzn. root ma niższe wartości w defie, dwarf soldier wysokie w ataku (jak ktoś z was grał w stara na UMS to wie o czym piszę, bo trzeba się było fajnie namordować żeby zrobić choćby najprostszą mapę i dziwię się tym co stwierdzą inaczej ). Przecież nawet pajączek mógłby być śmiertelnym przeciwnikiem jeśli jego ustawienia byłyby inne w końcu wcale nie musi mieć 10 hp i skilli wszystkich po 1. przecież mógłby być szybszy, silniejszy, bardziej wytrzymały ale twórcy gry postanowili jak postanowili i jest to oponent bardzo lichy co wcale nie znaczy że nie może zrobić komuś krzywdy.

__________________________________________________ _______________

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Telibris Pokaż post
Co do botów - jeżeli używasz bota do treningu to wszystkie poradniki jak ten omijaj szerokim łukiem. Rzeczywiście wymagany jest potężny skill i wiedza o treningu, by ustawic bota na noc, rano sprawdzic że się padło ale i tak byc te xx skilla do przodu.. -,-

Ja sie tym nie bawię, skąd mam wiedzieć czy jak sobie gdzieś nie zostawię postaci na nockę żeby sobie treniła to mi jej nie załatwią??
po prostu nie warto...
__________________________________________________ _______________

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tomektrz Pokaż post
Witam was wszystkich!
Mam pytanie: czy na moim lvlu (postać z profilu) odczuję dużą różnicę między skillami 65/65 a 70/70? Czy warto poświęcić te kilkanaście godzin, czy lepiej w tym czasie expić?
to zależy wyłącznie od Ciebie. sam stwierdzisz czy są wystarczająco dobre żeby pokroić jakiegoś potwora. jeśli sie okaże że nie to treń.

Ten co niepokój przeczekał,
Chaos i straszną pożogę.
Poza przestrzenią i czasem,
W błogiej nicości się znalazł.
(...)

Ostatnio edytowany przez Aladar - 23-04-2007 o 15:00.
Aladar jest offline   Odpowiedz z Cytatem