Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2007, 16:27   #1988
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NaRuTo__xD Pokaż post
Kurde...Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze albo ~~enty owner gra, albo ty sie zminiles nie do poznania...Zupelnie inna osoba z Ciebie stary Szacuneczek
Kauczuk na stos i kij mu w nos xD
No powiedzmy ze sie zmienilem, moze nie wiele nas chlopaki laczy lecz Kauczuka niestety niezbyt lubie, wiec mamy cos wspolnego byc moze to wlasnie daje nam jakis tam procent wspolnych zainteresowan

Corsem gram od 1 lvla i mialem juz jakies 9 hackow na tym charze , ponizej 70 lvla,od 70+ nie mialem zadnego hacka.Bylo pare thiefowskich akcji w ciagu tych hackow za co przepraszam.

Wiem ze nie zawsze zachowywalem sie dobrze i tak jak powinienem, tzn oszukiwalem itp. Ale zdecydowanie juz nie zamierzam tego powtarzac.

Teraz sie liczy opinia.

Nie lizalem nikomu z KH dupy ani nic w tym stylu, to wy stworzyliscie takie "plotki" , ale szczerze byc w KH to znakomite uczucie chlopaki, ale tez wiem jak to sie patrzy z drugiej strony (czyli ls)..

Respekt mam do wielu z was chodz i tak wielu z was mnie nie respektuje i nie dziwie się i wątpie ze kiedykolwiek wroce na strone LS gdyz juz przyzeklem loyal Spartanom.

Co do Berylii , niestety ciezko bedzie zazegnac PA na tym swiecie,byl jest i bedzie.
Niestety takie sa "prawa dzungli" , teraz czekam na wyzywki z waszej strony,

Powodzenia na innych servach,

Hail Sparta

PS:

14:45 Zimel Del'Veen [52]: jeszcze raz tak zrobisz to bedziesz mial hunta
14:49 Zimel Del'Veen [52]: szanuj sie noobie
14:50 Zimel Del'Veen [52]: nie wiesz co jest grane na tym swiecie

(O to slowa Demon Kauczuka , gdy Nadroj De'Corse bronil pewnej osoby ktora byla po hacku)

Oj Kauczuk...

Zal.