Cytuj:
Oryginalnie napisane przez darushu
Zycze Ci powodzenia, w przejsciu tunelem ktorym mozna ominac bramke lvlową. A tak czy siak... i tak juz podwazyles swe bledne zdanie, ze na rooku niema bramki lvlowej... wiec teraz niewciskaj nam wiekszych pierdół...
|
Na rooku nie ma brami levelowej. jest mostek przez który można przejść na 2+ lvlu. Chciałem na początku powiedzieć że raczej nie zrobią bramki bramki czyli takich "brązowych drzwi ze złotymi czymiśtam".
[quote]wymien mi te 20 rzeczy ktore CIPsoft na tym update dal dla PACC... powodzenia. No i jak nieprzeczysz w addony i Shenga, to po co zamieszczasz posta, mowiacego o tym ze CIPsoftowi niezalezy wogole na rookstayerow, chociaz wiesz... ze ost. robi dla nich coraz wiecej.[/qutoe]
Wiedziałem że o to będą pretensje ale nie chciałem schodzić z tematyki Tibii... To były przykładowe liczby żeby pokazać że jeśli w danym roku dodało się 1 rzecz a za 10 lat 2 to też można powiedzieć że robi się coraz więcej.
Cytuj:
Tak tak, ale to jest rook... i myslisz ze amazonki by sie tak fajnie bilo na rooku, jak scaraby na mainie? smieszne...
n/c
|
Znowu posłużyłem się przykładem. Chodziło mi o to że "dla chcącego nic trudnego". Uwierz mi także, że są rookstayerzy z lvlem większym niz 10 (dodam że to taka ironia żeby potem tego nie cytować) i nie koniecznie zabicie amazonek będzie problemem.
Nie chce już tu dyskutować, postaraj się "być mądrzejszym" i mi odpuścić. Ewentualnie wyślij mi PW.
Dodam jeszcze na koniec, żew kategorii: nowy quest na rooku twój i tak wypadł całkiem nieźle.