Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2007, 17:18   #212
Pawelan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 02 2005

Pawelan ma numer GG 3662519
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez darushu Pokaż post
Zycze Ci powodzenia, w przejsciu tunelem ktorym mozna ominac bramke lvlową. A tak czy siak... i tak juz podwazyles swe bledne zdanie, ze na rooku niema bramki lvlowej... wiec teraz niewciskaj nam wiekszych pierdół...
Na rooku nie ma brami levelowej. jest mostek przez który można przejść na 2+ lvlu. Chciałem na początku powiedzieć że raczej nie zrobią bramki bramki czyli takich "brązowych drzwi ze złotymi czymiśtam".

[quote]wymien mi te 20 rzeczy ktore CIPsoft na tym update dal dla PACC... powodzenia. No i jak nieprzeczysz w addony i Shenga, to po co zamieszczasz posta, mowiacego o tym ze CIPsoftowi niezalezy wogole na rookstayerow, chociaz wiesz... ze ost. robi dla nich coraz wiecej.[/qutoe]

Wiedziałem że o to będą pretensje ale nie chciałem schodzić z tematyki Tibii... To były przykładowe liczby żeby pokazać że jeśli w danym roku dodało się 1 rzecz a za 10 lat 2 to też można powiedzieć że robi się coraz więcej.

Cytuj:
Tak tak, ale to jest rook... i myslisz ze amazonki by sie tak fajnie bilo na rooku, jak scaraby na mainie? smieszne...

n/c
Znowu posłużyłem się przykładem. Chodziło mi o to że "dla chcącego nic trudnego". Uwierz mi także, że są rookstayerzy z lvlem większym niz 10 (dodam że to taka ironia żeby potem tego nie cytować) i nie koniecznie zabicie amazonek będzie problemem.

Nie chce już tu dyskutować, postaraj się "być mądrzejszym" i mi odpuścić. Ewentualnie wyślij mi PW.

Dodam jeszcze na koniec, żew kategorii: nowy quest na rooku twój i tak wypadł całkiem nieźle.