Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2007, 18:12   #12
Dethmar
Użytkownik Forum

Dethmar's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez viper555 Pokaż post
heh zawsze jak widze na forum filmy typu 50-80 Rp DIES!!! to sie zastanawiam zanim wejde do tematu co tym razem czy to osoba ktora zabila byl jakis wybitnie utalentowany sorc z zdolnosciami nadprzyrodzonymi czy to pal sie zachowal jak 8 lvl do ktorego podchodzi 10 lvl i krzyczy pay or die po czym palek ucieka w poplochu...

jezeli tym co kreci jest autor tematu to musze ci powiedziec ze niemasz sie czym szczycic... na 2 ew oba nietrafione uzyte kompletnie nie w odpowiednim momencie
"ue slabo gdyby za 350 koles odrazu by padl" gdyby sorc wykorzyslal to ze ten palek byl mega noobem to by niepotrzeba bylo nawet ue...
a oto krótkie streszczenie filmu:
73 Master odnajduje 61 Rp na ank...
palek wyrywa sd za 170 i co robi?zamiast exury gran utamo vita... sorc nietrafia z jednego ew, 2 ew tez pudło, palek dalej biegnie na niepelnym hp,rozdzka, rozdzka,sd palek nic nierobi tylko ucieka z przerazeniem rozdzka,sd,mana end,sd,palek na zoltym,dalej nic nierobi,tutaj pomyslalem ze bedzie prubowal usilnie wcisnac exure vite chociaz niema many jak to jest na wiekszosci filmikach jednak mylilem sie, stoi na zółtym dalej ...sorc rozdza i ue (290iles na szczescie tyle tylko)palek dalej ucieka na moze 40 hp,wow w koncu na red hp przypomnial se ze jest cos takiego jak manas,ahhh,ahhh, 2 manasy,stoi na dip ciagle,wyrwal sd za prawie ta mane,stoi teraz na moze 40 hp i 40 many,co zrobi??!!ekscytujaca chwila...WOW !! exura gran, brawo ma moze z 100 hp i mysli ze przezyje,drodzy widowie niewiarygodne!! wyrwal sd za 96 i dalej ZYJE!!! BIegnie na 10 hp Co ZROBI CO ZROBI BIEGNIE W KIERUNKU DRABINKI JUZ PRAWIE UPS SD ZA 36 WYKLAD ! KRATKA PRZED DRABINKA JAKA SZKODA i UWAGA jaki loocik z 61 RP? bp manasow... ktorego nieuzyl uhow raczej niemial bo niewidzialem... porownujac ja 55 Rp nosze 3 bp uh i 4 many ZAWSZE i tak wlasnie padaja 61 palki ... a pozniej noobki ogladaja takie filmiki i gadaja "o ja NiemoGe jaki ten sorc wypas jest NIE no boski pal jest do dupy padl jak szmata"
Rada dla tego palka: minoles sie stary z powolaniem bylbys zawodowym sorkiem no grajac palkiem robisz tak jak sorc utamo vita i manas manas manas
NIE PO TO CI CIPY DALY 715 HP zeby tak robic to niejest 450 hp jak u 61 mastera -.- mam nadzieje ze to co napisalem dotrze do niektorych ...
Na DODATEK TO JEST żAłOSNE ZE PADL 1 MIN PRZED SS -.-

ja pierdole chcialbym ciebie zobaczyc w akcji, co z tego ze 2 morty zpudlowalem...

co niby mialem go z sd caly czas lac? po co jak moge z wanda go bic i koles sie nie bedzie leczyl i potem ue jebnac..

pomysl bo widze ze twoja sztuka pvp to tylko naciskanie na hotkey z sd albo uh
Dethmar jest offline   Odpowiedz z Cytatem