Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2007, 18:16   #254
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slovik Pokaż post
Hege~ już sobie wrzucił na luz z tym tematem, bo sie nie dziwie. Bluzgacie fajną laske ( no może nasza honor(atka) nie specjalnie się zachowała). Jeżeli naprawde ci przykro bylo za to co zrobiłaś to mam do ciebie szacunek, ale jeżeli sie z tego smiałaś to podzielam zdanie innych.
przeciez widzisz ze ja to bawi ;] teraz ma nowych ziomkow elo harcesh , imargamy & zwidus ... tam przynajmniej nikt jej nie bluzga buehehehe

@up
ty sie nie odplacilas tym samym... ty nie kminisz podstawowej rzeczy dziecko ;s to ze ktos cie nie lubi i cie bluzga bo uwarza ze ejstes smieszna, nie czuje do ciebie szacunku to jest zupelnie inna sprawa jak wyjebac osobe ktora sie w tobie zakochala ufala ci dala ci pasy lub obojetnie co innego.... (fakt ze bluzganie jest 'nie fajne' ale na to reaguje sie w inny sposob ;] szczerze mowiac WATPIE zeby magrami ktory cie kochal bluzgal cie a to on na tym stracil najbardziej......) jeszcze raz zal mi cie a najgorsze jest to ze ty pewnie nigdy nie zkminisz tego co pisze do ciebie bo juz sie zaparlas i koniec 'zrobilam to co im sie nalezalo gheeee' zal...

Ostatnio edytowany przez Kapucha - 23-04-2007 o 18:21.
Kapucha jest offline