Ehhh....ludzie ludzie....jak zapewne wiedzie acc-share jest zabroniony i moze Walkor i comitiva chcieli sie zabawic w dobrych tutorow... Nie zapominajcie ze to jest gra, a jak wiadomo w kazdej grze sa zasady, ktorych sie lamac nie powinno. Ja osobiscie nie gram na Danubi, wiec nie wiem dokladnie jak to szlo, ale zobaczcie sobie serie filmikow "Pk-spree". Tam widzicie waszych wielkich Szwedow. Sam zaczeli, dostali w dupe, i tak kilka razy...Spojrzecie tez na inne swiaty. Zawsze to my zaczynamy wojny, na kazdym forum duzego serwisu o Tibii sa dzialy swiatowe (cos jak na Tibia.de), i tam z regoly polskie nicki wyzywaja i prowokuja innych graczy. Na starszych swiatach tak jak Antica, Amera lub Eternia zyjemy w zgodzie z innymi narodowosciami (no moze nie 'Br ?'). Znam mase ludzi ze Szwecji ktorzy mnie lubia mimo iz jestem Polakiem, i staraja sie mo pomagc (~60-120 lvl).
Btw:
Ludzie skonczcie z siebie robic posmiewisko, to ze nie umiece do niczego w Tibii dojsc nie oznacza tego by robic posmiewisko z calego kraju, gdzie jest kilku ludzi na prawde dobrych w ta gierke...Przez takich jak wy traca to, na co ciezko pracowali...No comments~