Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2007, 22:24   #343
murarz89
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucha Pokaż post
omggggggg no wyjdz juz akysz i skonczymy ten idiotyczny temat... kazdy urzytkownik forum juz cie zbluzgal, tylko nie wtajemniczeni nie moga zrozumiec ocb i dlatego twierdza "dostala pasy do wroga to go zrookowala"
Stary czytam ten pseudo post wydarzen z furory i tak powiem:

1 ani nie grasz w dusskach ani w vision wiec huja wiesz jak bylo ja tez nie wiem jak bylo i inni nie wiedza dlaczego tak zrobila ale to jej sprawa a najbardziej mnie w*****a jak ktos nie wie gdzies cos uslyszy i zaraz "qel ty suko" itp jedyne pretensje do siebie i do niej moze miec ten ziomek co zostal zrookowany ale czy ktos mu kazal passy dac (ja bym sie bardzo w*****l jakbym stracil postac taka ale jakbym mial taka postac to bym passow nie dawal a jakbym jakims cudem dal passy i bylbym rooked to reakcja taka sama jak on ale wlasnie chodzi o to ze on ma miec tylko pretensje do niej i do siebie a nie ze inni na nia najezdzaja)
2 do tych mlodych co najezdzaja powiem tak nie martwcie sie wysrosniecie z tego jak ja patrzylem na moje posty 3 lata temu na innym forum nie o tibi (cos 14 lat) to tez sie tak zachowywalem ale nie martwcie sie wyrosniecie z tego ale najgorsze jest to ze cierpia ci "dojrzali" bo musza czytac kilka stron spamu bluzgow itp (ale wiecie jaka satysfakcje ma taki gowniarz jak na kogos najedzie??? Bardzo Duza szkoda ze wiekszosc uzytkownikow tego forum to <15 lat)
3 A teraz zebym sie nie wyroznial od wszyskich eloelo ultras pseudo kibicow ...
Chuj wam wszystkim w dupe (nawet modkom) xDxDxDxDxD ale jestem zajebisty nie???
  Received Infraction