Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2007, 22:33   #345
NarroweQ
Zbanowany

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: 71

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narrow
Profesja: Knight
Gildia: Avis
Świat: Furora
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jon@n Pokaż post
Tak hacked, nawet wiecej bo hacknał mnie nie kto inny jak najwiekszy @$$licker furory, pewnie kazdy juz wie ze mowa o khazulu, ktory nie wiem czemu ale konto na forum tez sobie zmienil, juz nie legia tylko polonia? huh ? co za zmiana ? mniejsza o to , chce ci powiedziec tyle ze jestes psem, bo ja ci zaufalem a ty co zrobiles? poszedles w slady dzieciakow z vision pokazujac swoj poziom... wiesz dla mnie licza sie inne wartosci niz jakis ch*jowy przelicznik GP ale ok jesli sobie zarobiles moim kosztem to fajnie, powodzenia w dalszej grze tylko co bedzie jak wazelinka sie skonczy, hę ?
Taaa, wazeliniarz...
Najpierw jak grał Anubisem to padł od Vision za pomaganie Duskom, 2 razy bodajże , kręcił się wszędzie za nimi a jak zobaczył jaki obrót przybierają wydarzenia szybko wsadził języczek w inne tyłki

Hare_Krishna vel Khazul kibol Legii bejzbolista, co powiesz nam teraz? Jak się usprawiedliwisz? Dobrze wiesz, że na tym co robisz nie wyjdziesz na dobre, za krótki język masz żeby aż tyle tyłków na raz oblizać : o

NIKT CIĘ NIE LUBI : O
przykre... ale sam sobie to załatwiłeś

BTW Rozwaliłeś mnie na GC kiedyś Karolu tekstem "Ja nie muszę na siłownie chodzić, bez tego jestem duży i silny" Taaa xD Szczególnie na tym zdjęciu w bluzie football wieeelki jesteś, hah wielki i pompatyczny jak balon xD Jak dzieciuch bardziej, ale cóż...

Ostatnio edytowany przez NarroweQ - 23-04-2007 o 22:38.
NarroweQ jest offline