Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2007, 00:21   #359
Forc
Użytkownik Forum

Forc's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thenooblet
nie mialme na mysli na smierc i zycie lecz to ze ta "kobieta" oraz jeszcze 1 osoba sie doigrala, i znamy juz adresy oboiga (qel nie bylo trudno) wiec to tylko kwestia czasu pomscimy Cie Magrami

_/Duskiness
Zastanawia mnie czy ty naprawdę jesteś pojebany czy masz typowy przeżarty przez współczesne media kultury masowej mózg.
Czy Twój pusty łeb nie dostrzega różnicy pomiędzy światem rzeczywistym a wirtualnym?
Nie znam niuansów owej sprawy, nie wiem jakie były stosunki pomiędzy Qel a Magramim, moja wiedza o wojnie jest zerowa, nawet nie gram w to gówno zwane Tibią (Guild Wars jest milion razy lepsze).
Zastanawia mnie jednak w jaki sposób chcecie pomścić Magramiego.

Co zrobicie dziewczynie? Zgwałcicie ją? Pobijecie? Zabijecie rodziców czy zjecie psa?

Ktoś tu nie odróżnia świata rzeczywistego od wirtualnego... to co robi postać w grze zostaje w grze, a to co robi postać w świecie rzeczywistym zostaje w świecie rzeczywistym.
Ale Wy chłopaki z blokowiska tego nie widzicie... zresztą patrząc na wasze dresiarskie mordy ciężko się dziwić...
Więc dalej dres na klate, bejsbol w łape, Peja już leci, cieszą się dzieci...

Yo!

PS. swoją drogą grożenie uszkodzeniem ciała na forum internetowym nie jest zbyt mądre... dzięki temu Ada jakby chciała to mogłaby również zrookować Was również w realu bęcwały ;-)

PS2. a motyw z białaczką ukazuje tylko, że są ludzie i taborety... podpowiadam, że Wy jesteście tym drugim...