niestety ale mialem w tym zupelna racje oczywiscie niemowie ze jestem taki super mega zajefajny w pvp bo mam palka ktory niema takich mozliwosci takich jak sorc ale ta akcje mozna bylo poprostu rozegrac lepiej... palek przez ten caly czas wrzucil tylko utamo vite czyli to jest okolo 700 many do zjechania i 2 razy chyba exure gran dal czyli uleczyl sie moze z 150 hp max a wiec mane najlepiej z rozdzki ew(trzeba trafic) ewentualnie sd i pozniej jak juz hp bylo to znowu rozdzka sd i ue i po sprawie wogule to mozna bylo z fe ale to inna bajka ale podkreslam to niebylo nic nadzywczajnego przy takim niedorobionym palku... jakby gral nim ktos kto umie wykorzystac ta postac w sposob wlasciwy to bys mial nielada problem bo na szczescie byl go na combo niemogl sciagnac no chyba ze fe ktore by najpierw zabraly troche hp i zaraz po tym ue ...
ale w tym wszystkim mi najbardziej chodzi o to ze w wiekszosci palkami graja kretyni ktorzy nieumieja wykorzystac zalet tej pro i to mnie wkurza... a pozniej wychodzi ze noobki sie naogladaja i jaki to palek do dupy jest a jaki sorc POWAH -.-
Ostatnio edytowany przez viper555 - 24-04-2007 o 00:52.
|