Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2007, 01:13   #545
dev1987
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Włocławek

Imię: Malahanka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi
Świat: Thoria
Domyślny

Wyraże swoją opinie bo to co czytam to, aż żal ... Wole usłyszeć, że 40 latek gra w Tibie i zrozumie mnie jak do niego pisze no kill plx i'm training, niż stado zdebilałych dzieciaków, które nie potrafią wysłowić się po polsku a co dopiero po angielsku i po drodze zabijają ci każdego slima żeby zdobyć całe 12 expa, albo takich co strzelają z wandy do klonów i mówią bo im rośnie mlvl... lol? żeby spalić 20 many potrzebuje on 10 strzałów co 2 sekundy daje nam 20 sekund, używając utevo lux spaliłby 20 many w 1 sekundę i nadal mu zostanie te 15 gdy ma 8 lvl. Tibia jeżeli miała by mieć jakieś ograniczenia to chyba od 18 lat. Bo nie słyszałem, żeby kto kolwiek z 18+ lat zajebał matce z krzesła.

8-13 lat free items plx, dasz mi coś ?
18+ (no i niektórzy w wieku 13-18) buy dwarven shield, plate armor , plate legs, .... i leci od 8 lvla expic.

W Tibie smarkacze nie powinni grać bo sobie psują psychę to po 1 a po 2 gie wkurza mnie to jak ktoś zasypuje mnie lawiną dwóch pięknych literek PL ?. Ja zawsze mówie "NO", bo wtedy inteligentny małolat skończy swój wywód powód po angielsku więcej niż "Hi i bye" nie potrafi.

Wracając do tematu MDW to jest jego postać jego życie jego czas co wam do tego ?

Tibia to gra jak każa ja mam sam 19 lat i nie czuje się dzieckiem albo jak tam ktoś powiedział niedojrzałym ... Mam swojego kompa mam czas mam ziomkow ktorzy tez graja, lubie grac w Tibie bo lubie jej klimat ...

A i brawo dla super inteligentnych ludzi sprawdzających na www.pskonejott.com ile ktoś jest online. Zauważcie jedno, że tam czas jest zupełnie inaczej mierzony niż czas u nas mianowicie od 12 naszego czasu do 12 nastepnego dnia to jest wlasnie doba na tejze stronce... dlaczego tak jest ? Być może dlatego, że Pskonejott nie jest polakiem ? No brawo widzicie wystarczy troche pomyśleć to naprawde nie boli. Ktoś zagra od 12 do 14 pozniej od 18 do 20 pozniej i rano od 9 do 12 ile mu godzin naliczy ?? Odpowiedź prosta 7h a ile tak naprawde grał danego dnia 4 i 3 nastepnego ... Chyba ze znow wieczorem będzie grać to wyjdzie 7 chce tylko pokazać bład w odniesieniu na tejze stronie.

Pzdr

Ostatnio edytowany przez dev1987 - 24-04-2007 o 01:19.
dev1987 jest offline   Odpowiedz z Cytatem