Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibian997
Spadam z luminery, pewnie pol serwera sie ucieszy..
Pozdro dla Despa, Sektorka,Sirka oraz Mystic Warrior's!!
|
Chciałeś sprawić abyśmy wszyscy pisali "Nie odchodź plx, jesteś zajefajny!!11"? Nie za bardzo Ci to wyszło. Ponadto nie ucieszyło się pól serwera. Było to dokładnie 96,6% serwera, a nie połowa. Tymi pozdrowieniami próbujesz się tylko podlizać. Na forum mnie pozdrawiasz, a w grze wyzywasz od nie powiem czego. Ucieszyłem sie że odchodzisz ale...
Przezajebiście... Ale to nie koniec...
Cytuj:
Apr 12 2007, 18:51:37 CEST Died at Level 120 by a dragon (nawet Dl Cie nie zabil... ) lol...
|
Tym to sobie człowieku przechlapałeś. Pokazałeś jaki jesteś niesprawiedliwy w stosunku do innych. Mam wytykać Twoje dedy? Ależ proszę (Podejście ironiczne):
Apr 19 2007, 21:25:21 CEST Died at Level 41 by a dragon
O kur, o kur! Padles na dragu, nie umiesz grac! Kupujesz postacie i nie umiesz draga zabic nawet!!111one!111!!
Apr 14 2007, 18:42:39 CEST Died at Level 40 by a giant spider
O kur, o kur! Ded na GSie? Czyżby GS dostał skrzydeł i przyleciał pod dp jak afkowałeś? O nie, zapomniałem! Ty przecież nie umiesz grać, kupiłeś postać i nawet nie umiesz nią nic porządnego zdziałać. Brak doświadczenia?
Kick/Lag zaliczają się do czynników losowych i ich następstwa nie zależą od umiejętności gracza (np. mój ded na skorpionie). Mutikax przynajmniej coś osiągnął wbijając taki poziom, a Ty nawet sam nie umiesz 50 Levela wbić.
Cytuj:
Ja sie ciesze ze odchodzisz.Jednego nooba mniej
|
Mądry człowiek.
Cytuj:
Już jestem po imprezie z okazji twojego odejścia
|
Drugi mądry człowiek.
Ja się równiesz ciesze, dochodziłem już do szczytu szczęścia, lecz musiałeś oznajmić że zostaniesz.
Trzeci, ja.
Tak więc podsumowując Twój fenomen (szkoda że negatywny), jesteś kolejnym dzieckiem, które uzależniło się od Tibii i próbuje wszystkim pokazać jakie jest super. Kupuje postacie, PACC za PACCem, a nie umie zabezpieczyć komputera i ściąga "filmy" w rozszerzeniu *exe...
@edit
Dodam jeszcze, że jesteś na tyle chamski, że o mało co dzięki tobie dziś nie padłem na lizardach. Wszyscy uciekaliśmy, bo oczywiście zapomniałeś o runach. Pokazałeś swój honor równy zeru, i pchałeś się jak popadnie do wyjścia. Nie obchodził cie Dane, nie obchodziłem cie ja. Wiem że w takiej sytuacji każdy dba o swój tylek, ale nawet wtedy powinno sie zachować resztę szacunku i honoru i nie wpychać się ludziom pod nogi używając numerków 7 i 9 na klawiaturze numerycznej.
Kthxbye, Wasz Sirek