Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Jak sie gra na codzien rycerzem bo widac i roznice pomiedzy pojedynczymi skillami, nie kazdym, ale przy coniektorych sa wyrazne skoki.
|
ja podniesienie "sredniej" obrazen o 1 punkt nie traktuje jako odczuwalna roznice. na niskim skilu czuc to przy slabszych potworach przy slabszej broni. bijac w tombie mumie, ghoule, slimy, szkielety i inne usranstwa z gatunku lekkich i przyjemnych nie zauwazylem zadnej roznicy pomiedzy skilem 72 a 77 ( walenie z sca ). zauwazylem roznice walac w crypty. tyle tylko ze nie wiem czy to bardziej bylo skorelowane ze wzrostem lvla, czy skila, czy tez obu czynnikow.
Cytuj:
W porownaniu ile czasu potrzebujesz na wbicie expa na 100 lvl to skille zajmuja bardzo malo czasu (jak by poswiecic czas potrzebny na wbicie 100 lvl tylko na skillowanie zrobil bys skille ~95).
|
tyle tylko ze potem ten 100 lvl robi sie sporo przyjemniej
Cytuj:
Jestem zwolennikiem teori ze na ~60 lvl juz kazda profesja potrzebuje PACC... tyle ze rycerz potrzebuje a dla sorca jest on NIEZBEDNY!!!
|
nie mow tak

przez takie gadanie czesc malolatow kupuje sobie pacca i im odbija. na celescie 70% noobow na ank i darce to polacy-dyslektycy ( czyli wiek pomiedzy 11 a 15 lat)
Cytuj:
Bezpiecznie mozesz zabic smoka na 25-35 lvl... pojdzie duzo UHow na kazdego (IH absolutnie odpadaja dla rycerza na smoki).
Na hunty mozesz zaczac chodzic jak bedziesz w stanie zabic smoka na 1 gora 2 UHach (70-90 lvl zaleznie od skilli).
|
25 lvl i drag to jest sport dla sportu... no ale niektorzy tak walac dla sportu na 25 czy 30 levie mieli juz za soba bloczenie dla.
J
Cytuj:
a czesto widze kolesia na 180 jak gania po zolwiach... na jego miejscu nie ryzykowal bym bana za bota na taka glupote, ale ludzie rozni sa.
|
exp dosyc znosny, obszar spory, resp w miare przyzwoity. to wszystko w polaczeniu z 180 lvlem daje dosyc szybkie expienie i to calkowicie za darmo z predkoscia nawet przyzwoita.