Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2007, 10:07   #20
Mysterious Flash
Użytkownik Forum

Mysterious Flash's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: N/c...

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Harleck
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 42
Skille: **/23
Poziom mag.: 44
Mysterious Flash ma numer GG 2728875
Domyślny

Hiho thx za commenty, chociaz troche za malo... Dzis w zwiazku ze sprzyjajacymi okolicznosciami (egzamin 3 klas gimnazjalnych) mam wolne (jutro tez ^^). Ofc nie proznuje

To tak na zachete przed savem, doslownie 2 dragi, Jesli chcecie za kilka h zobaczyc reszte huntu (robie screeny ^^) To prosze, niech ktos skomentuje P
Narazie spadam baj
Edit :
Okey jestem, Commentow nie ma ale moze beda po wklejeniu screenow ^^ 3 bp mf juz zniknely, zostaly same viale, pytanie - warto bylo? PEWNIE !! Masa zabawy, 20% lvlu nawet wpadlo (nie wiem ile k expa nie patrzylem ), ale loot jak dla mnie jest boski, bo do tej pory sporo huncilem na dragach i tylko raz wypadla mi WoI, juz myslalem ze nigdy nic nie dropne a tu dzisiaj Zobaczcie sami ^^
Najpierw pierwszy raz w zyciu odwazylem sie wejsc na malym respie na gore i wybic 2 dragi solo Udalo sie ^^

Potem byl maly szok 0.o

A tutaj niestety dopuscilem do tego ze zrespily sie 2 dragi ale Mell czekal na resp, bo mial wejsc po mnie wiec nieco mi pomogl (Thx Mell ;*) Na dodatek przyniosl ze soba poza boltami i runami, troche szczescia ^^
Chodzi o to, co lezy pod Green Drag Leather ^^

No i podsumowanie najlepszego huntu na dragach, ever ^^

Comment Please ;*
:/

Ostatnio edytowany przez Mysterious Flash - 24-04-2007 o 12:22.
Mysterious Flash jest offline   Odpowiedz z Cytatem