Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2007, 15:58   #213
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawelan Pokaż post
Na rooku nie ma brami levelowej. jest mostek przez który można przejść na 2+ lvlu. Chciałem na początku powiedzieć że raczej nie zrobią bramki bramki czyli takich "brązowych drzwi ze złotymi czymiśtam".
No to wyjasnia wiele... ja np. traktuje bramke lvlową tez jako to pole na ziemi...

Cytuj:
Wiedziałem że o to będą pretensje ale nie chciałem schodzić z tematyki Tibii... To były przykładowe liczby żeby pokazać że jeśli w danym roku dodało się 1 rzecz a za 10 lat 2 to też można powiedzieć że robi się coraz więcej.
No dobra... rozumiem, ale chyba tez stwierdzisz, ze na rooku zaczyna sie coraz wiecej dziac... bo w to chyba nikt niezaprzeczy.

Cytuj:
Znowu posłużyłem się przykładem. Chodziło mi o to że "dla chcącego nic trudnego". Uwierz mi także, że są rookstayerzy z lvlem większym niz 10 (dodam że to taka ironia żeby potem tego nie cytować) i nie koniecznie zabicie amazonek będzie problemem..
Tak tak, tyle ze to small ruby z Amazonki wypada bardzo rzadko, tak samo np. jak bronze amulet z mino, w HP, oba potwory są dosc podobne, tylko ze amazonka ma slabszy def troche... ale i tak nikt mi niezaprzeczy ze na rooku bylby to dosc sensowny potworek... (moze i nietrudny dla nawet 10 lvli... jednak w grupie np. 3 amazonek na rooku moze byc juz powazny problem nawet dla takiego 20+), a to small ruby by bylo i tak rzadkoscia, tak samo jak bronze amulet na rooku...
Zawsze jakis item wiecej by byl... pozatym ten necklace, to tez by jakas atrakcja byla... co najwazniejsze! Nie wypada z niej zaden ekwipunek! (Typu - plate armor, scale armor etc).
co jest wazne... bo duzo tu ludzi, ktorym przydalby sie na rooku, ghoul, valkyria, czy niewiadomo co... z ktorych leca itemki, ktore na rooku raczej by byly za dobre...

Zeby cos takiego na rooku zrobic, potrzeba duzo wiecej expowisk i trudniejszych. Takich w sam raz dla rookstayera. Ale coz, rook jest dla wtajemniczenia sie z grą... ale moze kiedys CIPsoft zrozumie, ze taki ktos jak rookstayer, nadaje klimatu tej wyspie, niekiedy pomaga, niekiedy trapuje...
Pozatym, z ewentualnoscia trapa... ludzie tez powinni miec stycznosc juz na rooku.

Cytuj:
Dodam jeszcze na koniec, żew kategorii: nowy quest na rooku twój i tak wypadł całkiem nieźle.
Dziekuje

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!

Ostatnio edytowany przez darushu - 24-04-2007 o 16:03.
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem