Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawelan
Na rooku nie ma brami levelowej. jest mostek przez który można przejść na 2+ lvlu. Chciałem na początku powiedzieć że raczej nie zrobią bramki bramki czyli takich "brązowych drzwi ze złotymi czymiśtam".
|
No to wyjasnia wiele... ja np. traktuje bramke lvlową tez jako to pole na ziemi...
Cytuj:
Wiedziałem że o to będą pretensje ale nie chciałem schodzić z tematyki Tibii... To były przykładowe liczby żeby pokazać że jeśli w danym roku dodało się 1 rzecz a za 10 lat 2 to też można powiedzieć że robi się coraz więcej.
|
No dobra... rozumiem, ale chyba tez stwierdzisz, ze na rooku zaczyna sie coraz wiecej dziac... bo w to chyba nikt niezaprzeczy.
Cytuj:
Znowu posłużyłem się przykładem. Chodziło mi o to że "dla chcącego nic trudnego". Uwierz mi także, że są rookstayerzy z lvlem większym niz 10 (dodam że to taka ironia żeby potem tego nie cytować) i nie koniecznie zabicie amazonek będzie problemem..
|
Tak tak, tyle ze to small ruby z Amazonki wypada bardzo rzadko, tak samo np. jak bronze amulet z mino, w HP, oba potwory są dosc podobne, tylko ze amazonka ma slabszy def troche... ale i tak nikt mi niezaprzeczy ze na rooku bylby to dosc sensowny potworek... (moze i nietrudny dla nawet 10 lvli... jednak w grupie np. 3 amazonek na rooku moze byc juz powazny problem nawet dla takiego 20+), a to small ruby by bylo i tak rzadkoscia, tak samo jak bronze amulet na rooku...
Zawsze jakis item wiecej by byl... pozatym ten necklace, to tez by jakas atrakcja byla... co najwazniejsze! Nie wypada z niej zaden ekwipunek! (Typu - plate armor, scale armor etc).
co jest wazne... bo duzo tu ludzi, ktorym przydalby sie na rooku, ghoul, valkyria, czy niewiadomo co... z ktorych leca itemki, ktore na rooku raczej by byly za dobre...
Zeby cos takiego na rooku zrobic, potrzeba duzo wiecej expowisk i trudniejszych. Takich w sam raz dla rookstayera. Ale coz, rook jest dla wtajemniczenia sie z grą... ale moze kiedys CIPsoft zrozumie, ze taki ktos jak rookstayer, nadaje klimatu tej wyspie, niekiedy pomaga, niekiedy trapuje...
Pozatym, z ewentualnoscia trapa... ludzie tez powinni miec stycznosc juz na rooku.
Cytuj:
Dodam jeszcze na koniec, żew kategorii: nowy quest na rooku twój i tak wypadł całkiem nieźle.
|
Dziekuje