Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2007, 16:08   #111
Blacklegion
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xavius Pokaż post
@Fagaro

Mialbys serce pomagac komus ktory zaczyna od zera na nowym swiecie pozniej go u*******ajac? MIalbys serce zajebac kogos z dupy znajomego , swojego ziomka zeby mial przejebane na rl? Bo ja nie odpowiedz sam sobie na to pytanie, jesli jestes szczesliwy ze bast na*******a w ta gre aby pozniej ziomki go mordowali to gl te p[rzyklady to jest to samo niech mi nikt nie mowi ze w*******am zycie rl do tibi bo sa zasady ktore powinno sie przestrzegac.

Przestań histeryzować. Wy mieliście za to serce zabijać swoją gildią np Szablo Snace? Dark Legion miał swoje powody żeby kicknąc Alana i Basta. Tak się składa, że byłem w Dark Legionie mniej więcej w tym samym czasie co Alanaste (za pierwszym razem). Był to ~czerwiec '06. Po krótkim czasie został wyrzucony z gildii (z tego co pamiętam, to za pyskowanie, ale mogę się mylić). Powinno to być pierwsze ostrzeżenie, jednak widocznie Twoi koledzy nie zmienili się.

Ad. Askary - nie chce mi się już rozpisywać, ale znam Szyderce około 10 lat i wiem co nieco zarówno o Eterni jak i Askarze. Po prostu wraz z lvlem rosło jego poczucie bezkarności, z Twoimi przyjaciółmi było podobnie (sharowali oni sorca). Zostali ukarani za swoje czyny, nie wiem czy perm hunt jest odpowiednią "karą", ale what comes around goes around.

A czy TY miałbyś serce psuć reputacje gildii osobie, dzięki której w ogóle znaczysz coś na nowym świecie? Bo ja nie, ale odpowiedz sobie sam na to pytanie.
Blacklegion jest offline   Odpowiedz z Cytatem