Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~
@rav
prawda jest taka, ze gildia wolna od boterow nie jest. a Elwina znam na tyle dobrze by wiedziec, ze wojny bez powodu by nie zaczynal. bylo juz kilka sytuacji w ktorych ludzie zabijali jego ludzi, ja, kilka silnych gildii (w tym ludzie z ng) oferowali swoja pomoc, a konczylo sie na gadaniu. wiec watpie zeby nagle, od tak, zaczynal wojne. ostatnio duzo nie gralem, wiec z wlasnego doswiadczenia nic nie wiem, ale skoro macie w gildii "rl memy" to znajac ich i ogolnie ludzi, naduzywaliscie sobie.
|
Nicki ktore zostaly opublikowane na oficialnym forum jako botterzy juz nie sa w SM.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dodi Brae
Drogi Ravuse
Ludzie z waszej gildi nie rozmawiaja lecz przychodza i zabjijaja nie przejmujac sie konsekwencjami a tak sie tutaj nie robi to nie Valoria.
Elwin o ile dobrze pamietam nigdy wojny nie wypowiedzial zawsze wystarczala rozmowa.
Olek napisal ze chlopaki z waszej gildi to reale Hayaleta i Memiego i nic w tym zlego ale trzeba do tego uzywac mozgu a nie tylko "pro" bo ich pro nie sa szanowani w pewnych kregach. Za takich podopiecznych samemu mozna miec klopoty.
Pozdrawiam
|
Polecam popatrzec forum Berylii lub dokladniej przyjrzec sie Obsidii i powiedziec czy kiedykolwiek zaslanialem sie protektorem?
Co do tego ze idziemy i zabijamy, powiedz mi ktora z sytuacji (reasonow z wojny) zaczelismy MY.
Na oficialnym forum macie moj filmik pokazujacy gracza o nicku Xephro na bocie w GS Tombie. Uzywanie Friendly Mode + Chodzenie po waypointach jest widoczne na pierwszy rzut oka. Fraga kiedy go ubilem niestety nie nagralem ale podczas deada uzywal Auto Fishing Mode + Auto Healing via Exura Gran