Milo slyszec ze jeszcze ktos darzy mnie szacunkiem. Ostatnio mialem okazje glownie wysluchiwac ze jestem zlodziejem i ze zniszczylem ludziom chary. Tak Vixi wiem, ze czasami czytasz to forum wiec wiedz ze prob± szantażu, gówno zdzialasz. Jestes taki sam frajer jak Xuso.
Zapomniales juz jak kiedys sie żaliles, jaki to moj kuzyn dziwny ze bez slowa daje ignory i ze go nie rozumiesz, wogole 4 miesiace temu malo kto slyszal o Xusodove.
A teraz co przykozaczyles sie bo level nabiliscie podlizaliscie sie jak skonczeni frajerzy i jestescie w Ng. Juz pewnie zapomniales jak probowalem przekonac ze nie sharujesz z bylym ownerem Angatevona zebys nie mial hunta od Ng i mogl spokojnie se grac dalej, widze ze masz slaba pamiec. Wiedz ze moglem ci wtedy zaszkodzic ale nie zrobilem tego. Teraz nie masz nawet odwagi napisac chociaz na gg co masz mi do powiedzenia, tylko zalisz sie emilowi, jaki ty biedny jestes, i jak powiedzialem emilowi by dal ci moje gg to odpowiedziales ze srasz na mnie. Chuj wam w dupe, moze zdobedziecie sie na odrobine rozumu i tak jak Michal(kiroy) odpuscicie sobie ta gre wkoncu. Niby to ja jestem uzalezniony od tibii wiec popatrzcie na siebie, mowie tu do ciebie Xuso i Vixi. 20 paroletni ludzie a gra robi im z mozgu wode.
Ciekawe czemu Sol hacki 2 miala, ale to bylo malo musiales zrookowac Veeraya i ojebac z all kasy dodatkowo okradajac Don zase.
Tak moi drodzy Veeray to ja, gralem tym charem od dawna, ale niestety musialbym sie zamknac w piwnicy i nie odzywac do nikogo by to nie dotarlo to niepowołanych osob. Gdyby nie to ze moj kumpel z rl ktorgo znam od 10 lat nie powiedzial kim gram to bym pewnie nie mial hacka.
Jesli chcecie dalej sie cieszyc gra to nie dawajcie invitow Xusodove, ani tym bardziej passow. Aha prawie bym zapomnial zobaczcie na czas ostatniej smierci Veeraya i czas ostatniej smierci Sol the Wolf, zgadzaja sie prawie co do minuty, dziwny zbieg okolicznosci??
Nazryjcie sie ta gra i tymi itemami..
Co teraz mam wpierdol pewnie na rl, co?????????? Prosze bardzo mozecie jechac, adres znacie frajerzy... Żal mi was..
Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 24-04-2007 o 17:52.
|