Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq
Dobra. Powiedzcie jedno. Skoro chcecie odciąż Tibia.pl to wywalcie grupy tematyczne + OWiON (bo to chyba on najbardziej zamula).
|
Przeciez grupy prywatne ida na gildie.pl -.-'
Czytanie ze zrozumieniem sie klania.
A Owion zostanie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq
Fora gildii to co innego.
|
Sproboj dostrzec podobienstwo:
Fora gildii <=> gildie.pl
Jak dostrzezesz, dam ci piataka.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hestoran
Tak, jestem przeczulony na punkcie forów wielotematycznych które gdy uzyskają baze pełną userów ślą spam bo "forum" sie nie rozwija.
|
Twoj problem, nie moj.
Cytuj:
Nie wiem jak z pokoleniem ... 
|
Dasz nam kase na nastepna licencje na forum vB? Pokolenie i gildie.pl maja tylko ten sam serwer. To tak jak 2 szkoly (powiedzmy technikum hotelraskie i gastronomiczne) - uczom zupelnie czego innego, a korzystaja z jednego budynku. Simple, isn't?
Cytuj:
Tak przeszkadza mi to iż chce sie rejestrować na stronie gildie.pl a nie na jakimś forum wielotematycznym...
|
Jak kilka linijek wyzej - not my problem, dude.
Cytuj:
Co do obciążenia i for prywatnych moge sie zgodzić gdyż nie jestem administratorem tego serwisu a admin wie all 
Rozumiem gdyby strona gildie.pl była postawiona na własnej bazie i działała samodzielnie a nie jako podforum innego serwisu.
Pozdrawiam
|
Baza pokolenia nie jest obciazona, a jedzie na licencji vB. Na gildie.pl nie trzeba wchodzic przez pokolenie. Mozna w polu "adres", w przegladarce, wpisac "www.gildie.pl" i bedziesz od razu na gildie.pl, a nie na pokolenie.eu! Nie wiem o co wy sie tak burzycie... Smieszne problemy sobie znajdujecie.
Cytuj:
Radze sie tym zająć a nie upragdowac forum...
|
Kazdy uzytkownik zmienia to w ustwieniach. Gatuluje spostrzegawczosci.
†††
I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One