Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth
Skoro DL ma dowody na to ze kogos zabilo itd to dlaczego chce pokazac je na ich forum a nie na ogolnodosteonym forum? Co to za roznica?
|
Bo mozna dostac bana za dawanie linkow na forum??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth
Niestety tutaj nie masz racji bo nie masz dokladnych informacji, przynajmniej jesli chodzi o mnie. ZAWSZE jak zostalem zabity przez DL i rzekomo mieli powod to najpierw rozmawialem w Tibii z osobami ktore mnie zabily zeby poznac powod i jakis dowod. NIGDY nie bylo dowodu
|
Bo jestes typem gracza ktory duzo zlego zrobil. Pamietam jak kiedys przyszedles na moj spaw Behemotow, spytales sie czy mozesz zabic 4-5 zeby wbic level, zgodzilem sie. Po 5 minutach poszedelm sobie pod inne schody zeby lurnac behemota a tu 4-5 na zoltym hp na mnie wyskoczylo, ucieklem na shcody a Ty odrazu do mnie wiazanke, zaczales mnie wyzywac "przeciez k... mowilem zebys sie nie w*******al" itp, moj spaw, ja Ci pozwolilem wejsc, przerwalem swoj piekny zsynchronizowany hunt zebys mial ladnego ss, a wiazanke dostalem, polozylem uha zebys mnie uhnal i uslyszalem "chuj, nie uhne" Gdyby nie to ze mialem przeswiadczenie iz juz wystarczajaco duzo razy padles od dl za cave boting, sytuacje na poh itp to bym zawolal dusta i bys wbil 66 zamiast 70. Jesli tak samo traktujesz innych graczy to sie nie dziw ze ludzie tylko szukaja reasonu na Ciebie