Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2007, 23:08   #21
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Eagles
Świat: Xantera
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
Master-Sarevok ma numer GG 2729440
Domyślny

Nikt nie bedzie plakac, tylko chodiz o to, ze kiedys 60 sorc byl w stanie zabic kazdego i wystarczylo, ze potrafil dobrze walczyc uciekac i celowac runami, a teraz nie ma szans bo taki 100 druid wcisnie od niechcenia kilka razy hotkeya i owned.. Nie ma juz normalnych wojen, teraz wszyscy najlepiej by stalo na jednej kratce przy schodach, z combo leaderem. Tak samo jak czasy sie zmieniaja, zmieniaja sie zasady walki, nikt nie bedzie teraz patrzyl czy ten 2 ma bota, albo czy ma rowne szanse, na xancie 100 sorce na manashieldach stoja pod depo, bo czesto bylo tak ze dostawal taki combo od 10x 30 lvl i nawet nie wiedzial kiedy padl, wiec nie mow mi, ze jesli ktos uzywa bota, to nie umie grac, kazdy starasie wyrownywac swoje szanse w stosunku do reszty. To, ze tym razem on padal przy stanie 15 vs 1 nic nie znaczy, bo jeszcze 2-3 miesiace temu sytuacja byla odwrotna..

Dobra, rozpisalem sie zbytnio, ale mam nadzieje, ze chociaz niektorym cos to uswiadomi.. lul

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.