Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2007, 23:10   #119
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Co do tego ze nie mozna podawac linkow na forum to po 1 nie wiedzialem o tym... a po 2 to widzialem wiele tematow w ktorym byly linki do ss i osoby te nie dostawaly zadnego bana wiec nie wiem na jakiej to zasadzie dziala.

A co do Fagaro.. to zgadzam sie.. zle wtedy zrobilem, nie potrzebnie tak sie odezwalem, nie potrzebne to wszystko bylo itd... Zgodze sie bez bicia! Raczej sie tak nie zachowuje tylko zawsze staram sie pomagac innym na tyle ile moge badz im nie przeszkadzac w grze (np: ide do sklepu sellac loot, jak wiadomo hurtowo sie sella i trzeba pare razy z dp latac do sklepu.. i zawsze jakis 'noobek' 8 lvl sella 8 brass helmetow pojedynczo to albo czekam albo przynajmniej powiem ze moze hurtowo to sellnac.. nigdy nie odsuwam zeby szybciej sellnac) a wtedy tak sie zachowalem bo bylem rozdrazniony poprostu a do tego oczywiscie przejety lvlem i first behe. A do tego nie wiem ale ja chyba mam jakis 'uraz' z tym ze jak cos robie solo to chce to sobie spokojnie samemu zrobic a Ty 'przeszkodziles' mi wtedy, przynajmniej tak myslalem. Zgadzam sie z Toba ze nie powinienem tak zrobic i ze miales prawo sie wtedy wqrzyc czy cos. Wydaje mi sie ze przeprosilem pozniej juz po fakcie ale moge to zrobic kolejny raz.. po 1 dlatego ze wydajesz sie rozsadna osoba a po 2 dlatego ze naleza sie te przeprosiny wiec PRZEPRASZAM. Z moich ust uslyszec 'przepraszam' to naprawde rzadkosc.. bo ja przepraszam tylko wtedy gdy rzeczywiscie jest moja wina tak jak w tym przypadku.. niestety jestem osoba z duza (?) duma i honorem i czesto mam przez to problemy no ale wewnetrznie wtedy nie mam do siebie zadnych zarzutow.
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein

Ostatnio edytowany przez Snagoth - 24-04-2007 o 23:13.
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem