Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2007, 01:50   #4077
Blacov89
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xuso Pokaż post

Dla "Angatevona" od Lukaszka - "piszesz ze jestem falszywym frajerem bo kiedys bylismy kumplami, a teraz Cie nie lubie? pozwol ze cos Ci wyjasnie - nigdy nie byles moim kumplem poznalem Cie i wydawales sie na poczatku w porzadku, ale dobrze wiesz ze zaje.. kontakt mialem tylko z Kuba a z Toba gadalem raczej z grzecznosci bo graliscie na tym samym charze... zreszta w Brennie tylko mi wszystko potwierdziles co o Tobie myslalem - zachowywales sie jakbys nigdy z domu nie wychodzil, zrobiles z siebie posmiewisko, juz nie wspomne o tym ze jak sie pije alkohol to trzeba znac umiar, a nie pic az sie straci przytomnosc, widocznie to byl jedyny raz kiedy piles...poza tym mam w Tibi naprawde wielu przyjaciol ktorym moge ufac, i ktorzy mi ufaja i uwierz mi, zaden z nich nie powie ze jestem falszywy... a co do sprawy ze Xuso mnie niby shackowal to jestes w wielkim bledzie, ja wiem skad mial kase na blessy i nie byla to kasa zdobyta poprzez hackowanie itp, wiec jak nie wiesz to nie gadaj... i prosze Cie - nie mow ze jestem frajerem, bo nawet calkiem mi sie powodzi - studiuje, mam dobra prace, kochana dziewczyne, mase przyjaciol.. "
Tym postem tylko potwierdziles swoja falszywosc, to ze ktos ma prace, studiuje i ma dziewczyne nie znaczy ze nie moze byc przy tym frajerem, pozatym ja juz sie przyzwyczailem ze kazda osoba kumplujaca sie z moim "kuzynem", ma takie wlasnie, IDENTYCZNE wrecz zdanie na moj temat jak ty. O moim rl nie masz pojecia, wiem ze kuba sadzi ,ze cos wie na ten temat ale co on moze wiedziec o tym jak ani ze soba nie rozmawiamy ani sie nawet nei widujemy.
Wogole jestes zalosny... popatrz na to jak ty sie zachowujesz teraz, i ile masz lat. Czy normalni ludzie wypisuja takie rzeczy, majac 20+ lat na publicznych forach? Widze ze moje rl to bardzo popularny temat w waszym gronie, jest prawie tak popularne jak rl Suva. Pamietaj ze tutaj piszac takie rzeczy moze zrobia wrazenie na 13 latkach, ale powazni i myslacy ludzie cie wysmieja prostaku.

Żegnam.

Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 25-04-2007 o 01:52.