25-04-2007, 01:55
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 70+
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89
Zartujesz sobie, prawda?
Patrzac na liste membersow z VO, a na ilosc jaka byla w waszym teamie nie obylo sie bez wrazenia, ze jest was troche za duzo.
U nas bylo duzo mnie osob, prosze liczcie, ze tam byly takie osoby jak Sir Zemus, Gran Deah,Uzupatorka~ Moze nie duze lvle itd, ale przewage daja.
Nas bylo duzo mniej, tymbardziej ze niektorzy musieli juz leciec... Nie mam zreszta zaiaru sie tlumaczyc, bo to wy tym razem nie wyszliscie na nasza 11 czy 12. Proponowalismy wiele rozwiazan, kazde bylo zle. Tak to juz bywa...
Co do mojej i Rkiego guildii. Naprawde nie ma obaw, byly zawirowania z Ventrillo itd, ale chyba widziales nas na battle co nie?
Co do twoich domniemanych fragow - fajnie jest marzycielstwo, gorzej gdy sie trzeba z tego snu wybudzic =/
Mam nadzieje, ze jeszcze nie raz powachasz glebe =] , jak wiele osob twierdzi jestes wszechwiedzacym tibijczykiem z nadprzyrodzona moca PvP.
Jedno co moge obiecac, to to, ze nam impetu nie brakuje, wrecz przeciwnie. Czekamy az nasi Visa Vi sie otworza na te wojne.
Dobrej nocy zycze
Boltina/
|
Hmmm to ze pojawily sie osoby do pomocy VO to na Wasze zyczenie .. i mogliscie sie tego spodziewac wiec nie tlumacz swojego tchorzostwa tym  ... niech mi catri z rikim zaplaca za deda uheheu to nie bedziemy sie moze wtracac .... a jak narazie widze ze tylko robicie sobie coraz wiecej wrogow np. toxo atakujac demiego ... Mam nadzieje VO wyje*** z serva takich ludzi jak Catri i bedzie Wam sie milo gralo bo ja i tak wbijam w Galane . Pozdro :***
|
|
|