Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poll
e tam ja sie dobrze bawie 
Ostrzegam,kazdy sorc / druid jest niemile widziany na wszelkich smokach,goromie,pohu,żółwiach dopóki nie wbije 90poziomu w jakimkolwiek innym miejscu.  i nie interesuje mnie gdzie)
|
ROTFL ty chyba sam nie wiesz co piszesz / masz skrajno-maniakalnie radykalne poglady o.0
@proposal
lol@ to ze zmniejszeniem expa + kosztem visa 4x wiekszym / 5x mniejszy dmg / zwiekszeniem czasu po spontanicznych + koszt mf + zmniejszenie dmg sorcow + usunieciem stong haste + zmniejszenie liczby mobow na spawnie
Zgadzam sie tylko z GM'ami (to chyba oczywiste) + usunieciem Cipbota.
Dlaczego?
-mana fluidy - kazdy z nich korzysta wiec kazdy jest do przodu
-zwiekszenie x razy exhausta po spontanicznym .. i niech mag sie moze leczyc raz na ~5 sek
-usuniecie strong haste - mag to mag prawda? powinien posiadac wieksze mozliwosci w dziedzinie magii wiec tak jest. Poza tym magowie maja duzo mniej hp niz palek/knight wiec musza miec w inny sposob zrekompensowana mozliwosc przezycia.
-usuniecie polowy mob ze spawnu - uhahahah i w nocy na d hellu robmy ~10k a w dzien 20k / h... Piknie po prostu piknie
+Aim bot - totalny smiec przydatny tylko n00ba ktore nie mialy zadnego nawet najmniejszego skilla w pvp (ofc nie mowie teraz o terazniejszosci gdzie gdy siada na tobie ~3-4 magow z Cipbotem nie korzystanie z niego byloby wg mnie glupota, mowie komu na nim zalezalo reszta bylaby napewno szczesliwa bez tego g***a). Pamietacie jaka przynosilo satysfakcje jak mozna sie bylo chwalic znajomym dropnieciem kogos kto mial xx lvli wiecej?
+GM - no tu chyba n/c