Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2007, 07:46   #2109
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

mana fluidy-kazdy jest do przodu,aha rozumiem ze jesli wszyscy maja na + to jest dobrze?a od przybytku głowa nie boli?...mi chodiz o wyrównanie profesji a nie zrobienie z każdej czołgu,który będzie jechał 200k/h.
zwiekszenie exhausta przy spontanincznych,spontanicznych,nie runach,wiec niech sie nauczy korzystac z run,jak za starej tibi.bo obecnie to raczje magowie ich nie uzywaja,maja swoje super exori vis.
strong haste-a na chuj mu,jak jzu tylu magow ma najwyzsze lvle na serverach i bez niego itak ich nikt nie dogania.to mialo sens,kiedy profesje byly wyrownane.
usuniecie polowy mob ze spawnu-chodiz mi o nowe respawny,z wiekszym chaosem nie moznabylo ustawiac tych potworow,to jest poprostu kretynizm.d-hell zawsze byl dla hlvli,ale to tez bylo wyzwanie,wielkie koszty,a teraz to co to ma byc?byle 130 druid/sorc zrobiony w 4 miesiace tam siedzi.

Ten Vis rozwalił cała ekonomie tibi i do tego spowodował straszne zachwianie równowagi na tibi.Ja moge na ten temat jeszcze podyskutować,kto chce,zapraszam.
Poll jest offline