Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2007, 09:21   #53
Tosik Tepek
Użytkownik Forum

Tosik Tepek's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post
Najlepsze ze ja ta cala ekipe Tosików Tepków pamietam jak w cafe pracowalem jak podbijali do mnie i Kana i per "panie Zordanie, panie Corsie- 1 komputer na godzine" i siedzieli w 4 przy kompie i euforia bo nowy monster - dwarf guard, potem sobie po 10 min przekazywali zeby itemy jakies przehandlowac.

a teraz kurcze świecenie kasa w rl, i 10000 sposobów jak to mozna mi / innym wpierdzielic. - ps. Tosik jak sie do mnie zwracasz na forum to trzymaj nadal forme "per pan Cors" jakos tak mi sie spodobala

Tak wogle to ja nigdy nie powiedzialem do ciebie przez Pan lol jesli juz to moze chudy szczawiu zrobiony w.... !! i nie pier*** glupot,bo naprawde zbiera ci sie grrr, jestem ciekaw co powiesz jak juz sie spotkamy ku**, juz nie bedzie "Mamo,prosze ratuj....." do kana nigdy nie powiedzialem przez pan tylko Kanik a z reszta huj cie to obchodzi !!!
aha i jeszcze jedno ty pracowales w kaffe? hahahahah chyba ja zrobiles raz kompa to dali ci posiedziec z 2h i taki byl tego final lol hahahahh
Zawsze byles gnebiony tam, jak widziales polla to bylo " ja tam nie wejde ja sie boje, robie w majtki"
wiec co masz do powiedzenia ?
Pozdro Dla Pana cORSA <- ops chyba z malej :/