Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Najlepsze ze ja ta cala ekipe Tosików Tepków pamietam jak w cafe pracowalem jak podbijali do mnie i Kana i per "panie Zordanie, panie Corsie- 1 komputer na godzine" i siedzieli w 4 przy kompie i euforia bo nowy monster - dwarf guard, potem sobie po 10 min przekazywali zeby itemy jakies przehandlowac.
a teraz kurcze świecenie kasa w rl, i 10000 sposobów jak to mozna mi / innym wpierdzielic. - ps. Tosik jak sie do mnie zwracasz na forum to trzymaj nadal forme "per pan Cors" jakos tak mi sie spodobala
|
Tak wogle to ja nigdy nie powiedzialem do ciebie przez Pan

lol jesli juz to moze chudy szczawiu zrobiony w.... !! i nie pier*** glupot,bo naprawde zbiera ci sie grrr, jestem ciekaw co powiesz jak juz sie spotkamy ku**, juz nie bedzie "Mamo,prosze ratuj....." do kana nigdy nie powiedzialem przez pan tylko Kanik a z reszta huj cie to obchodzi !!!

aha i jeszcze jedno ty pracowales w kaffe? hahahahah chyba ja zrobiles raz kompa to dali ci posiedziec z 2h i taki byl tego final lol hahahahh

Zawsze byles gnebiony tam, jak widziales polla to bylo " ja tam nie wejde ja sie boje, robie w majtki"
wiec co masz do powiedzenia ?
Pozdro Dla Pana cORSA <- ops chyba z malej :/