Zrobiłem spis treści i poprawiłem pytania, które mi wytknięto. (:
Cytuj:
1. Gdzie znajde box'y?
2. Ile dostane hp, many i capa przy awansowaniu?
3. Jak lowic rybki?
4. Gdzie moge sprzedac rybki?
5. Czy sa tutaj plagi?
6. Czy 80 lvl na Rooku chodzi tak samo szybko jak 80 lvl na Mainie (w Leather Bots)?
7. Jakie sa amulety na Rooku i do czego sluza?
8. Skad wziasc mleko?
9. Jakie sa klucze i do czego sluza?
|
Tych jeszcze nie dodałem, ale postaram się nadrobić to i jeszcze coś podczas długiego, majowego weekendu. Pracuję również nad wersją interaktywną FAQ ale chyba nic z tego nie będzie.
Mam pytanko.

Za każdym razem, gdy edytuję dostawia mi ten bezsensowny znaczek "uwaga" przy strasznie zuych, strasznościowo - przestraszająco - zabijających stronach na których podobno passy trzeba wpisywać. Oczywiście jak nie tibia.com, nie tibia.pl i nie imageshack.us to od razu keylogger albo paczka trojanów z ryniacza... Przecież każdy wie, że zdjęcia
w formacie .jpg nie hostowane na imageshack niosą zuo i demoralizują młodzież. Po prostu ciemna strona mocy i ogólnie 666. Ale nie o tym chciałem, bo nic nie poradzimy na te idiotyczne, kanciaste, o kolorze uryny, przyciśnięte, bez cieniowania i psujące wszystko trójkąciki. Chodzi mi o to, że jak edytuję to dostawia mi ten znaczek, nawet wtedy, gdy jest tam ich 10. Nie byłoby to takie straszne, gdyby tych linków było 3, 4 albo 5. Jeszcze 10 bym jakoś zniósł. Ale tam ich jest, na boga, ponad siedemdziesiąt i za każdym razem, przy najmniejszej, najdrobniejszej odziubince edycji dostawia mi drugie tyle! Tu pojawia się moje pytanie. Jest jakiś bot (co się śmiejesz), który będzie usuwał te znaczki pozostawiając tylko jeden? Może jest jakiś sposób... jakaś opcja, tag ukryty w phpxhtmlrogowym kodzie? Trick? Usuwarka? Anty - idiot? Wspomagacz?
Chodzi mi o coś na wzór tej dłubarki do nosa, która ostatnio pojawiała się w Auchan. Byłem ostatnio, to wiem. Oczywiście chodzi mi o sens, a nie strukturę. Rzeczy bez sensu zwykle najbardziej się przydają. Więc proszę o pomoc bo sie zausuwam na śmierć.
Jeśli mi nie pomożecie, napiszę list do BravoGirl i podam się za "zrozpaczonego Vialix'a". Ciekawe czy tam pomagają tylko w sprawach krost na narządach intymnych oraz odpowiadają na pytania typu "hlopak nie kce zemnom hodzic bo on kce zostac miszczem pokemonuf". Raczej w sprawach trójkątów z T.pl pomooogą. To będzie dla nich miła odmiana.
Vial