XUso Łuki : dajcie spokoj wyjasnijcie sobie cos na GG .... fakt ze kuba zhackowal mase osob i teraz kreci sie w poblizu Xusa nie oznacza .... ze XUso aka Bania tez jest taki sam ... rownie dorbze Xuso nie musial o tym wiedziec ... a czy Anga sie spil czy nie ... czy pije czesto czy nie ?? to chyba dobrze o nim swiadczy ze jest mlody i nie pije

a czy tylko on zrobil syf Xuso ?? nie wspominam peero i feero

dlatego ze padl to nic nie znaczy zdarza sie najlepszym ... dajcie spookj to ze Anga sie poklocil z kuzynem nie powinno nas interesowac to sprawa rodzinna i bez sensu stawac po czyjejs stronie i jeszcze to na tibie przekladac !! a jesli chodzi o lojalnosc Xusa to XUso byl lojalny ale niestety Hawki tego nie pmogli pojac ze byl naszym spy ... zabili go z reszta i XUso olał sprawe i był w Ng jak dla mnie postapil jak najbardziej etycznie ... a czy jest gownem w Ng czy kims waznym .... nie wazne bynajmniej go tam juz nie zabijaja ... i nikt mu z tytki nie wali ... a ze zabil go mannow bo dowiedzial sie ze kuba z nim gra mial mannow prawo ale widac ze sobie wszystko wyjasnili i mannow pokochal i Kube i xusa mentora i casspariego

co wojna robi z czlowieka ( mean Mannow )
co do Mentora .... w zyciu bym nie chcial an oczyw idziec tych Łajz ... xuso bynajmniej odszedl od nas bo mial powod ... a ta lajza zaklamana nas okradala z kasy nie potrafil zaden z ownerow grac i jeszcze teraz w Ng chcielisiedziec ... w porownaniu do mentora to kazdy jest supejjj
czy pokonamy ng teraz czy za rok sie zobaczy grunt to sie nie poddawac i mam nadzieje ze w koncu nam sie to uda !!
Xuso : jak powiedzialem Vixiemu calkowicie nic do ciebie nie mam i mam nadzieje ze jeszcze do flaszki usiadziemy