Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blacov89
Tym postem tylko potwierdziles swoja falszywosc, to ze ktos ma prace, studiuje i ma dziewczyne nie znaczy ze nie moze byc przy tym frajerem, pozatym ja juz sie przyzwyczailem ze kazda osoba kumplujaca sie z moim "kuzynem", ma takie wlasnie, IDENTYCZNE wrecz zdanie na moj temat jak ty. O moim rl nie masz pojecia, wiem ze kuba sadzi ,ze cos wie na ten temat ale co on moze wiedziec o tym jak ani ze soba nie rozmawiamy ani sie nawet nei widujemy.
Wogole jestes zalosny... popatrz na to jak ty sie zachowujesz teraz, i ile masz lat. Czy normalni ludzie wypisuja takie rzeczy, majac 20+ lat na publicznych forach? Widze ze moje rl to bardzo popularny temat w waszym gronie, jest prawie tak popularne jak rl Suva. Pamietaj ze tutaj piszac takie rzeczy moze zrobia wrazenie na 13 latkach, ale powazni i myslacy ludzie cie wysmieja prostaku.
Żegnam.
|
Powiem może brutalnie... ale każdego
normalnego człowieka - wasze rl, sprawy z hackowaniem, kto ma lepsze rl a kto jest nierobem, dlaczego ktoś jest w NG a nie gdzie indziej -
GóWNO OBCHODZĄ .
Śmieszy mnie też troche Was sposób podejścia do tej gry. Została ona wymyślona żeby się bawić, a jak widzę po waszych sfrustrowanych wypowiedziach, gra ta przynosi wam więcej nerwów niż mnie matura.
Idźcie do apteki kupcie sobie herbate z Herbatexu o nazwie
MELISA wpakujcie do jednej szklanki 20 torebek, zalejcie wrzątkiem i powinno to Was uspokoić na jakieś 10 minut. Przez te 10 minut, kiedy będziecie w miarę trzeźwo myśleć, zastanówcie się czy warto obrzucać błotem, bluzgać, wstawać po nocach na masslocki, niszczyć nieraz życie rodzinne - tylko po to by być kimś w jakiejś zafajdanej grze w której lata 500 pixelowych chłopków ( a większość z nich "wali z axa lub strzela z ruszczki").
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zywi
Jakby Don Zasa się zmobilizował i namówił Rambo do walki , Memy pogadał z ekipą swoich bośniackich i tureckich funfli i ET (LS) się zjednoczyli = Bye Bye NG 
|
YYYyyyyYYy przekierujcie tego pana na ręczniki...
Może rzeczywiście Carpe Diem, Ls, Con~,Rambo - wywalą NG z serwera... ale niechce wiedzieć co by się potem działo...
Z mojej strony to by było na tyle