Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Za 25-30 tysieci ciezko bedzie Ci kupic dobrego klasyka. Moj wujek mieszkajacy w Niemczech ma firme zajmujaca sie restaurowaniem wlasnie klasycznych samochodow 
Za 10 tysiecy euro na mobile.de mozesz kupic rolls royce'a na chodzie. Widzialem tez w tych okolicach cenowych Cobry. Pogrzeb to pewnie cos znajdziesz 
|
No może przesadziłem z tymi 30tys. Zakładam, że opchnę Golfa 5 po zawentylowaniu kanału powietrznego i wymianie filtra powietrza na sportowy, obniżeniu podwozia, zamontowaniu twardych amorków, zamontowaniu płyty aerodynamicznej pod podwoziem i wymianie świateł na ksenony za min. 60-70tys Aczkolwiek chciałem kupić niezłego basa, piecyk i parę innych dupereli.
Powiedzmy, że mam 50tys do wywalenia, ale nie więcej.
PS. Ten wentylek jest suuper. Po puszczeniu gazu wydaje dźwięk jak autobus po hamowaniu. Taki gwałtowny wylot sprężonego powietrza. Zmniejszył ilość KM, ale ludzie po przejażdżce są zadowoleni ;p Gdzieś miałem filmik z 0-200 w Niemczech ;p Poszukam, może wstawię jak się uda.
O, takiego bym chciał

Ale pewnie w Polsce mało takich jest, może nawet żadnego nie ma ;p
PS. Mogę poczekać do końca studiów i kupić coś z prawdziwego zdarzenia, ale nadal czekam na fajne propozycje