Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2007, 18:14   #4097
Blacov89
Guest

Domyślny

@Xuso

Przemyslalem troche to co powiedzialem, i musze przyznac racje troche przesadzilem. Ale wiesz dobrze ,ze to nie odemnie sie zaczelo. Ja na ciebie jeszcze do niedawna zlego slowa nie powiedzialem, na Vixiego tak samo. Chociaz musisz przyznac, ze osoba szczera nie jestes, bo jak nazwac to ze jak sam powiedziales rozmawiales ze mna troche przez grzecznosc... Wiadome jest tez to , ze Kuba opowiadajac ci o mnie napewno wiele mniej lub bardziej prawdziwych reczy, w pewien sposob wplynal na sposob postrzegania mnie przez ciebie, tak samo moge powiedziec Vixiemu.
W kazdym razie kiedys miales problemy z NG, mam tu na mysli twojego deda od mannowa zaraz po wstapieniu do NG staralem sie ci pomoc i napewno w jakis sposob pomoglem. Jeszcze jedna sprawa, wiem ze Kuba zywi do mnie jakas niedokonca zrozumiala (przynajmniej dla mnie) nienawisc. Mam tylko nadzieje ze nasze drogi rozejda sie w nieco bardziej pokojowych stosunkach. Wiec zycze wam obu powodzenia.
Pozdrawiam takze Kiroya, Vixiego i reszte

/Łukasz

Ps: Sorry za offtop, ale musialem to jakos obiektywnie podsumowac. W tibie juz nie bede gral, aczkolwiek bede jeszcze czasem zaglodal na forum.