Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2007, 19:04   #509
Hellsir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Domyślny

Widzicie teraz, mogę sie założyć, że jak Duskiness odrobi strate we fragach i Vision nie będzie mogło expić to nagle oprócz ludzi z Vision pół tego forum bedzie pisać Hail Duskiness!!!!!. Zdecydujcie sie fałszywcy za kim jesteście. Duskiness nie powiedziało jeszcze ostatniego słowa . Teraz sobie nie poexpisz Imargamku :***.

_/ Duskiness

PS. Acha i jeszcze jedno nie myślcie sobie, że Duskiness zapomną o tym, że kiedyś zdecydowaliście się ich obrażać.
Qel> No Mercy for Traitors.

@Down
Ależ ja na nią nie wjedżam. Ja tylko stwierdzam, że nie ma litości dla takich ludzi. Bo wiem, że Magramiemu zależało na niej bardziej niż by tego chciała.

@James
Nie tłumacz im co to są Pingi itp. Bo oni usłyszeli od Vision, że PING oneoneone i dlatego padł i teraz wszyscy będą używać tego słowa, żeby tylko wytknąć wam wasze błędy. Ale oczywiście o tym, że Vision hakuje itp to nikt od nich nie powie złego słowa. Za grosz honoru nie ma Vision.

@Cfaniaczynaq
Co do twojego postu. To nie mów, że pinguja bo ja obstawiam zerowe pvp Imargama. Sevon miał szczęście, bo oni wcześniej zabili kogoś i wiedział, że idą po niego przygotował sobie mfy i zasuwał na exurce hauahaha. Lepsze to niż paść jak Imargam ;<. NIKT TU NIKOGO NIE PIGUJE, to tylko zerowe pvp Vision. Za dużo używania B~.

Ostatnio edytowany przez Hellsir - 25-04-2007 o 19:25.
Hellsir jest offline