25-04-2007, 20:21
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
Cytuj:
Domyślny Uwaznie posluchac!!!!!!Niedac sie hakerom!!!
Jestem Z Forum Tibi Org Prosze Uwazac Na Virusy Typu Owntibia!!!!!!!
Niedajcie Sie Z Czasem Probojemy To Zwalczyci Ale Okazuje Ze To Powazny Problem Wiec Sluchajcie Probowalem Dzisiaj Sciagnac Filmik Sciagam I Co AntiVir Mi Oszalał Patrze a Tu Trojan Wiec Jak Narazie Jedyna Metada jest AntiVirus
Kaspersky Anti-Virus Jak Narazie To On Wykrywa Te Paskudne Zarazki.
Opis Programu:Wielokrotnie nagradzany program antywirusowy, należący do czołówki najlepszych produktów w swojej grupie. Narzędzie umożliwia identyfikację oraz usuwanie wirusów z plików, baz poczty elektronicznej (formaty MS Outlook, MS Outlook Express, MS Exchange, Eudora, MS Mail, Pegasus Mail, Netscape Mail, JSMail, elementy MIME i SMTP/POP3, obiekty OLE i treść wiadomości), programów, boot-sektorów i z pamięci głównej.plikacja znakomicie współpracuje z klientami poczty elektronicznej sprawdzając pocztę przychodzącą i wychodzącą w czasie rzeczywistym (współpracuje z dowolnym klientem pocztowym wykorzystującym protokoły POP3 i SMTP). Wykrywa i eliminuje znane i większość nowych (algorytm heurystyczny) wirusów komputerowych, włącznie z wirusami polimorficznymi i samoczynnie szyfrującymi się, wirusami skryptowymi, wirusami stealth i phantom, trojanami, wirusami HTML, makrowirusami (takimi jak te infekujące pliki Word'a, Excel'a i Access'a). Program wykrywa także wirusy w plikach skompresowanych (ZIP, ARJ, LHA, RAR, itp.) i usuwa zarażone pliki (ARJ, CAB i RAR).
licencja/cena Trial (30 DNIOWA ZA DARMO)
producent / dystrybutor Kaspersky Lab
rozmiar pliku 11.93 MB
Mozna Go Sciagnac Nizej Podalem Link
Download:http://www.speedyshare.com/125881578.html
Pamietajcie Niedajcie Sie Nabraci Ani Niedajcie Odebrac Tego Co Naprocowaliscie!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pozdorwienia Od Tibi.org.pl~~~~~~~~~~~~~
|
Yeah, tak dawajcie wiecej, mam ejszcze 80 gb na wirsuy!!
|