Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mikusmadafaka
Zgadzam sie calkowicie
Kolega ma dowod przeciesz to niemozliwe zeby jego idol imargam padl jak noob i jeszcze bez blesow to tez modki
 Patologia = Vison 
|
yo eloelo mikusmadafaka przeciez kazdy madry wie ze ten 140 lvl nie byl pingowany i padl od noobcharow 50-80lvl(nawet nie masz takiego lvla jak te noobchary pewnie i zeby nie bylo ja tez nie mam ale jest blisko) a ima i ten drugi co bilo go w trzech 20 lvl chyba to byl pingowany przeciez jak mial full hp to mogl pojsc zrobic siku umyc rece wrocic wygodnie usiasc i wcisnac klawisz odpowiedzialny za UH.
Ale jak ktos wczesniej zauwazyl najbardziej rozwala mnie to na poczatku gdzies dusski mialy przewage (caly czas hail dussk)pozniej vision robilo masslogi lub zabijalo noobcharami (dusski tak samo ginely od noobcharow vision jak teraz ten 140 lvl) i wtedy na forum oprocz hail dussk duzo osob zaczelo pisac hail vision jeszcze dalej po kilku wygranych wojnach bylo only hail vision az kilka dni temu zaczeli dusski cos dzialac noobcharami i znowu wielkie dyskusje i powrocilo hail dussk fajnie nie??

(aha jak ktos nie wierzy o pingowaniu to niech pomysli czego james umiescil film jak dopiero strapowali "uczciwie" jednego z vision moze niedlugo jakis battle bedzie??

)
Aha bym zapomnial najbardziej mnie to roz*******a jak vision sobie na battle dobrze radzilo i wtedy lokurva vision zajebiste pvp taifun noob jebany bot imcio jest lepszy niz tibiabotNG itp a teraz jak zaliczyl deda kilka stron wstecz bodajze kilka osob pisalo cos w stylu jaki ten ima noob ma zerowe pvp nie umi sie uhac, nie wiem jak te dzieci moga tak mowic przeciez ten 200+ lvl zrobic to trzeba umiec grac i miec juz wprawe bo nawet bo to zaden sposob w najgorszym przypadku napierniczac caly czas klawisz Fx ew co 2 sekundy

I tak powiem
@MoRhUsS
Ale to juz bylo