Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2004, 00:23   #1
Sadamq
Użytkownik Forum

Sadamq's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2004

Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
Domyślny Sprite'y autorstwa Sadamqa...

Tak więc mam zaszczyt, zaprezentować kilka początkowych sprite'ów, do mojego własnego rpg'a . Do każdego przedmiotu będzie dodany opis, więc nie sądze aby czegoś nie można było by rozpoznać .

Wooden Helmet ( Drewniany Hełm )
Statystyki - Def - 1 , Waga - 7
Opis : Jest to hełm dostępny w prawie każdym zakątku świata. Zapewnia on małą ochronę wystarczającą tylko na wyprawy w okolice miast gdzie grasują potwory mniejszej rangi.

--
Paladin Helmet ( Hełm Paladadyna )
Statystyki - Def - 5 , Waga - 15
Opis : Ten hełm dostaje się po wykonaniu pomyślnie testu na paladyna. Zapewnia on dość dobrą ochronę jak na początki wypraw w lochy zamków i przeróżnych jakskiń.

--
Steal Helmet ( Stalowy Helm )
Statystyki - Def - 4 , Waga - 15
Opis : Hełm produkowany ze stali, w pobliskich wioskach. Hełm ten posiada bardzo dobrą funkcję ochronną ponieważ prawdopodobieństwo trafienia w gracza ze strzały, gdy nosi ząłorzony hełm zmniejsza się o 50 %.

--
Cape ( Koszula )
Statystyki - Def - 1 , Waga - 2
Opis : Jest to przedmiot który dostajemy na samym starcie gry. Najsłabszy pancerz w całej grze, najlepiej pozbyć się go w trybie natychmiastowym.

--
Broken Shield ( Zepsuta tarcza )
Statystyki - Def - 1 , Waga - 17
Opis : Jest to pozostałośc po legendarnej tarczy, któej nazwy nikt nie znał. Niezbędna do wykonania pewnego questa w którym to możemy odnowić ją w Legendary Shield...

Co o nich sądzicie ?
Magic : x

Ostatnio edytowany przez Sadamq - 09-10-2004 o 00:26.
Sadamq jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.