Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2007, 01:31   #6200
Sir-Babolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azenus Pokaż post
(to było skierowane do mnie)

hahaha a od kiedy ja to skopo? haha dobre, dobre
Bo jak Wielki Dajmos z tobą sharował to się wypeplał *wspomniał iż azneus to noob char skopo" więc utrzymuje jego wersje do chwili obecnej

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Skończcie pogaduszki , chwilowo się nam (pozytywnie) temat rozkręcił , większość postów była "na temat" , a wszystkie były na tyle ciekawe że warto było je czytać, teras znowu zaczyna sie zwyczajowe rzucanie błotem , już widze wjazd na wiek , za 1-2 strony będzie jazda po ortografii i tak wkółko to już sie robi nudne.

Z wydarzeń , Konda logował sie dzisiaj troche, i zarówno ja jak i kilku moich znajomych uważamy że jest to nadal Viktor, a postać nie została sprzedana (może nie takie znowu wydażenie ale co tam ).

I jeszcze moje pytanie , ktoś kto ma teras kotakt z Kardear'em i może powiedzieć czy to jest :

a) Ten sam Kardear
b) Nowy owner
c) Tymczasowo sharing na czas wojny.

Dziękuje
Odpowiadam : Tak nadal jest ten sam idiota co był wcześniej :d,

@@ Kuczer

Jesteś przygłupem ? bo dzieciaczki z podstawówki wyrażają się tak jak ty na forum ^.-, kolejna sprawa nasza gildia napewno płacić niebędzie o to sie niemusicie martwić... War dopiero trwa mhmmm może z 2 tygodnie więc to dopiero początki.

P.S

Przekaż Dredz'owi że niemam zamiaru się zapłacać i może sobie w kakao włożyć swoje propozycje ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Heelto Pokaż post
Dobra ty nie liż dupy Catrishii, bo pamietam post jak pisales, że możesz wstapic jakby brak im bylo sd power. yeah mastah pvp
Pewnie i się przyłączy ( mile widziany będzie ) :d, 2-3 tygodnie poczekajcie bo nasi przyszli membersi expią do " okrągłych " lvków, więc czas pokaże kto komu do doopska nakopie...

Ostatnio edytowany przez Sir-Babolek - 26-04-2007 o 01:44.
Sir-Babolek jest offline