Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2007, 02:54   #546
Zal_ludzi_ulicy
Guest

Domyślny O.o ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellraiser Pokaż post
Jest to bardzo znany młodzieniec w Niemczech właśnie przez takie o to filmy, zrobił Furore i jest bardzo znany w Niemczach, robi takie filmy specjalnie, ma ich bardzo dużo na koncie. Te i typu "Echte Gangster" może nazwa jest bardzie remixowana, ale to są najbardziej rozpoznawane,..

Btw, tłumaczenie nie jest do końca poprawne,..
GENIALNIE KONSTRUUJESZ ZDANIA GZ!!!

A co do żałosnych noobków co srają po nogach dedem imy. On nie ma shit pvp, poprostu został pingnięty i koniec. Zresztą nie trudno pomyśleć w ten sposób, Vision robi świetne akcje, genialnie rozgrywa Open Battle i nagle pada na 51 noobie z braku pvp? Przełknijcie śline pomyślcie i wtedy napiszcie! Jestem za Dusk ale mam rozum xd???

A wcześniej był jakiś noobek który się lansował że zna Dusk. Więc zdanie do Ciebie: ja znam Twoją mame, nie wierzysz??? ŻAL jeden wielki żal ludzi takich jak ty, znasz to ty swojego wacława, chociaż kto wie.

A cofając się wstecz do Imy. Wierszyk czy też żałosna piosenka hip - złopowa była no po prostu uboga, taka na poziomie ludzi Twojego pokroju czyli: " e ziomek ho na ławke posłuchamy pejjjji, mam na nowym fonie którego zajumałem ziomkowi na PKS". [b]Wiez co się liczy? Smród ludzi ulicy!