Eh ja teraz wyjasnie tym ktorzy pisali w tych pieciu stronach i ten post wyprostuje wszystkie problemy.
Oshino nigdzie nie pisal ani nie mowil ze chce mnie zabic i taka jest racja. On nie chce mnie bic chodz nie wiem czy mysli ze ja IP blokuje ale go znam i nigdy sie nie czepia jak mnie na rl widzi ze cos tam ze cos tam, w przeciwienstwie do innych, fajnie gadalem z nim kiedys. Wiec do Oshina nic nie mam, a Kali wymienil go poniewaz Kaliemu zawsze wszystko mowie, a powiedzialem mu ze ktos tam mowil ze Oshino przez IP padl. Apocalipsa, Oshino nic nie zrobil. Tylko nie wiem dlaczego Balamor chce mnie bic za Oshina, jezeli Oshino mnie nie bil?
re@ Kali
Kali lolq pomylily ci sie osoby, to NIE Oshino tylko inny gosc ale to juz ci powiem na gg. OMG zostawnie Oshina w spokoju i przeczytajcie jeszcze raz to co na gorze napisalem.
I jeszcze jeden Edit.
re@ yoszi
Nigdy sie nie chwalilem ze IP blokowalem - nikomu. A wtedy skonczylem grac na okolo miesiac dlatego ze mialem hacka, ale to bylo 4 miesiace temu, jak wiesz wtedy jeszcze nie bylo morzna zrobic, ani nie istnialo IP bloked.
Ostatnio edytowany przez Dark Vilej - 09-10-2004 o 07:00.
|