Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2007, 17:15   #3090
Hatebreeder
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mocny Smok Pokaż post
xD Witam moich fanow dawno mnie nie bylo na forum bo nie gram w tibie ale to nie znaczy ze nie lubie popekowac. Dzisiaj mocnym wilkiem przed sekunda pekowalem w miescie i niech boggie heart sie wypowie czy jakos tak co robilem ) 60 + knight prawie padl na mnie. Pewnie myslicie o oo pewnie afkowal albo cos a ten czlowiek nie mogl sobie poradzic ze mna hehehe. Coz SilA LOLITKI NADAL JEST w tibie nie gram a pvp to same ehehe. Szkoda ze nie robilem filmu bo pewnie nie mozecie uwiezyc i myslicie ze zmyslam :/ ale coz mnie to uj obchodzi i tak nie gram w tibie. Max Druid ~ pokazales wielkie pvp jak ciebei veremus i loth dopadli myslalem ze jak rl to i to pvp same ale sie mylilem .

Dill~ Kozak na maxa. Zal patrzec na takich ludzi. Idz czlowieku uwal sie na pizdzie i lez! Albo najeb sie wieczorem i idz na*******ac metali itp i wtedy mozesz kozaczyc.

Fajnie bylo ale sie skonczylo

signed
/elder master pvp
Patrząc na sposób twojej wypowiedzi, moge z czystym sumieniem stwierdzić, że jesteś bardziej niedopierdolony od Naro. Twoje sentencje nie trzymają się wogóle kupy, raz sie podajesz za kogos *kim nie jestes*, nagle cwanisz że kogoś prawie ujebałeś a potem cisniesz po Diliveerze, lol.

Odnośnie tego prawie ujebania,
oglądałeś może film "Szybcy i Wściekli"? W pamięć zapadł mi jeden cytat
"Nie ważne o ile, ważne że wygrałeś" (+/- o to chodzi), a ty robisz tutaj z siebie 'niewiadomokogo', kozacząc że prawie ujebałeś 60 eka (który pewnie ma 11 lat i kupił chara)

Następna sprawa wymagająca poruszenia
Cytuj:
Albo najeb sie wieczorem i idz na*******ac metali itp i wtedy mozesz kozaczyc.
Publikując to zdanie, pokazałeś jak nisko upadłeś "idź n@ pier da lać metali itp", powiedz mi co to ma do rzeczy? Twierdzisz, że Lorth jest kozak - twoja sprawa, ale jego 'wyczyny' jesli tak to moge nazwac (wyczyn w pixelówce, odlot) o głowe przerastały twoje imho potrafi przypierdolić expa i nie beczeć po deadzie - a ty przypomnij sobie tę rozpacz jak cię Cziki zajebał
"Phoenix krówa Cziki mie ójebau powiec mó coś pls". Naprawde, rozpędź się i przyjeb głową o ściane może Ci sie poukłada...

A btw skoro jesteś taki zajebisty, to sie najeb wieczorem i idź n@ pier da lać skinów/metali or whateva~

Over'n'Out
The Truest Legend
Phoenix.